[6]: Re: תוכנה למדידת זמן
-
תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 13:08
התוכנה שלי מודדת משך זמן עבודה, לא משווה שעת סיום מול שעת פתיחה, לפחות כך סביר לי [לא ניסיתי בעת מעבר שעון, אבל זה הרי עקרון הפעלתה]
------ Original Message ------
מאת: From "אליהו עבוד"
מאת: To "גמח"
מאת: Cc "תורה שבכתב" [email protected]; "מהדיר ספרים" [email protected]; "א. שושנים" [email protected]; "ע נר" [email protected]; "יואל שילה" [email protected]; "ה" [email protected]; "ישראל שירקין" [email protected]; "אברהם חפץ" [email protected]; "אשר מאיר שולמן - בקלות" [email protected]; "יהושע ו" [email protected]; "שמעלקא" [email protected]; "יעקב שטיימן" [email protected]; "ש" [email protected]; "ש ק" [email protected]; "הבית לעורך התורני"
Date כ"א טבת תשפ"ד 12:34:51
Subject Re: Re[4]: [הבית לעורך התורני] Re: תוכנה למדידת זמן -
תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 13:08
התוכנה שלי מודדת משך זמן עבודה, לא משווה שעת סיום מול שעת פתיחה, לפחות כך סביר לי [לא ניסיתי בעת מעבר שעון, אבל זה הרי עקרון הפעלתה]
------ Original Message ------
מאת: From "אליהו עבוד"
מאת: To "גמח"
מאת: Cc "תורה שבכתב" [email protected]; "מהדיר ספרים" [email protected]; "א. שושנים" [email protected]; "ע נר" [email protected]; "יואל שילה" [email protected]; "ה" [email protected]; "ישראל שירקין" [email protected]; "אברהם חפץ" [email protected]; "אשר מאיר שולמן - בקלות" [email protected]; "יהושע ו" [email protected]; "שמעלקא" [email protected]; "יעקב שטיימן" [email protected]; "ש" [email protected]; "ש ק" [email protected]; "הבית לעורך התורני"
Date כ"א טבת תשפ"ד 12:34:51
Subject Re: Re[4]: [הבית לעורך התורני] Re: תוכנה למדידת זמןתאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 13:37
- הרב שילה, בתוכנה שלך אפשר למדוד זמן בלחיצות. לא אוטומטית כשהקובץ
פתוח. לא עובד עליו כל הזמן?
2. ולכל אלו שכתבו שרוצים לראות גליון אקסל עם נתונים, כמדומה שהתוכנה של
הרב שילה מנפיקה קובץ אקסל עם הנתונים. האם אני צודק?
3. והאם ניתן להוסיף זמן עבודה "מבחוץ" שלא נמדד ע"י השעון שלך?
--
- הרב שילה, בתוכנה שלך אפשר למדוד זמן בלחיצות. לא אוטומטית כשהקובץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות