דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תזכורת

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 04/01/2024 07:50

בס"ד

הקבוצה אינה 'שלי'. הקבוצה היא של העורכים החברים בה. הכללים נוסחו לאחר
    ניסיון רב ולפי בקשת הציבור במשך הזמן.
    סוד הצלחת הקבוצה בס"ד הוא המיקוד בעבודה, ושמירה על צביון מתאים.
    מי שעובר על הכללים אינו פוגע בי, אלא בציבור.
    לכן [וע"פ הוראת מורה הוראה] אני מבקש מהציבור לעמוד על זכויותיו, ולעדכן אותי
    על הודעה שאינה ראויה.
    אני קבלתי ע"ע מסיבה אישית להשתדל בל"נ לא להעיר מאומה אם לא בקשו ממני.
    יוזכר גם, כי איני רוצה להיכנס לויכוחים, לכן בד"כ לא אספר מה עשיתי והאם
    עשיתי משהו בעקבות ההודעה. אבל כל הודעה נקראת בתשומת לב.
    הצלחה וס"ד
    נא לא להגיב להודעה זו
    שמואל

לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]

• אוצר החכמה - מבצעים

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    2 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/03/2024 22:41 בחודש הספר, באיזור חודש תמוז-אלול 30% הנחה אמיתית מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    3 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2024 23:37 חוץ מזה, אני מאוד מתפלא איך על סמך איזו סברא - שעובד רגיל קצת מתבטל וכדו', אדם יכול כבר להורות לעצמו היתר בעניני גזל החמורים. בפרט שענין הבטלה בכלל לא קשור לענין הנידון!
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    2 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/07/2024 22:34
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    2 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 10/07/2024 23:04 ברור שמתווכים לוקחים תיווך (בלי לספר או עם). הרשמיות של המכון אינה מוסיפה כלום בנושא זה, כל מתווך הוא מתווך, ואין נפק”מ אם הוא מכונה ’מכון’ או לא..
  • תזכורת חדר עורכים ביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2024 11:29 בעז"ה נצא לדרך אחרי פסח אפי' אם יהיה מס' קטן מאוד של עורכים, והקודם זוכה כאמור כבר, כל התנאים שכתבתי פתוחים לשינויים אפשרות לניסיון חודש 1 צמוד לכניסה לביתר
  • תזכורת חדר עורכים ביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 07:39 רלוונטי בהחלט. יתכן שלבסוף זה יהיה בבי"ש נא ליצור קשר באישי ולאשר לקבל מיילים *בעותק גלוי *בענין זה מקצת מהמעלות שיהיו שם בעז"ה: [שלא ע"פ סדר החשיבות כלל, כמובן] אספקה קבועה של מגוון סוגי קפה, תה, וחלב ניקיון סדר ישוב הדעת הבטחת הצדיקים על בית שאין בו מחשב כידוע עזרה הדדית יומיומית [גם ממני בל"נ] אוירה רצינית אין התחייבות על מס' חודשים מסוים מראש דוקא כעת שההוצאות גדולות כ"כ, זה הזמן לעשות השתדלות רצינית לקבל השפע הגשמי של פסח [בנוסף לרוחני כמובן] ב-יום רביעי, 17 באפריל 2024 בשעה 11:29:51 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • תזכורת חדר עורכים חדש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2024 08:26 המעוניין, בביתר או בבי"ש, נא לאשר במייל חדש אֵלַי קבלת הודעות בעותק גלוי בעז"ה נעשה ונצליח רוצים להתחיל ב 1/6 למניינם מובטח בעז"ה: אספקת קפה ועוגיות, קבועה עזרה הדדית סדר וניקיון ישוב הדעת הגדלת הכנסות מי שפנה בעבר בהצעת מקום לשכירות, נא ימחול לפנות שוב במייל חדש ייש"כ קיץ כשר, בריא, פורה וטרי
  • תזכורת כללי הקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/10/2024 07:11 אנא חסכו מעצמכם וממני אי נעימויות. תזכורת לרגל חג הסוכות: הקבוצה נועדה אך ורק להודעות המסייעות לעורך תורני בעבודת העריכה. במקרה של ספק יש לשאול אותי קודם. א גוט'ן יו"ט שנזכה להאמין בלב שלם ב'וימינו תחבקני'

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים