דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אור פני משה - אוצרות התורה

2024
3 2 0 1
  • אור פני משה - אוצרות התורה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2024 21:04 תודה רבה, הענין סודר ואין צורך להתאמץ יותר
  • באר משה

2024
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2024 16:31 נמצא בהיברובוקס https://hebrewbooks.org/9097 ----- Original Message ----- From: יצחק אנגל To: י. פורום Cc: יעקב שטיימן ; א. י. כהן ; [email protected] ; הבית לעורך התורני Sent: Wednesday, February 28, 2024 4:12 PM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] באר משה ייש"כ לכולם. מדובר בספר על סדר השו"ע, מחברו הוא ר' משה כלפון הכהן אכן אינו קיים באוצה"ח. לכאורה כוונתך לשו"ת באר משה ששם זה מחולק לפי סימנים של תשובות, אך על סימן קפו צריך לבדוק במפתח שם בסוף בפנרד. יש גם נזיר ועוד חלקים המוכר הוא על ריבית. יש שו"ת באר משה מוכר מאד, אולי זה חלק יו"ד בשו"ת סי' קפו? הבאר משה המוכר הוא על הש"ס בספרים מהסוג הזה לפעמים בסוף כרך יש חלק נספח על סדר הטור או הרמבם שווה לבדוק אין באוצה"ח באר משה על יו"ד סימן קפו. באוצה"ח למעלה מעשר ספרים בשם זה. אם אפשר למקד. בתאריךWed Feb 28 2024 12:47:09 GMT+0200 (שעון ישראל (חורף)) יצחק אנגל <[email protected]> כתב/י: ---------- הודעה מקורית ---------- מישהו מכיר ספר 'באר משה' על שו"ע יו"ד? אני זקוק לסימן קפו, באישי. ייש"כ! -- נא לשים לב לא לפגוע בזכויות יוצרים באמצעות הקבוצה. להצטרפות לקבוצה שולחים מייל אל [email protected] לכתיבת הודעות אל הקבוצה שולחים הודעה אל [email protected] --- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CA%2BUkKqH5zPDHFxRo-%3DEXG3YNoskbwJqb6XXdxr%2Bufm%2BV_7G1xg%40mail.gmail.com.
  • למכירה אוצרות התורה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2024 22:34 נתקלתי כעת במודעה בעיתון שכונתי במודיעין עילית, אולי יעזור למישהו. לא קשור אלי!!! למכירה תוכנת 'אוצרות התורה' 1000 ש"ח 0583252917
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 17/03/2024 11:26 אם הבנתי נכון אתה הבאת מקורות על ברכות התרוה שבכל בוקר, אני שאלתי על הברכות שקודם קריאת התורה בציבור ולאחריה, תודה
  • הוצאת "אור צבי"

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2024 21:13 אני מחפש כתובת מייל של הוצאת "אור צבי". בתודה מראש. ברכה והצלחה וכל טוב תמידי ידידכם הדורש שלומכם וטובתכם כל הימים הצב"י יהושע העשיל וינגרטן פה עיר הקודש והמקדש ירושלם תובב"א [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 30.05.24, 21:12:52
  • דפדוף בין העמודים בתוכנת אוצרות התורה

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 23/06/2024 22:51 אני מדבר כשאני פותח את הספר בשביל לקרוא, לא כשהספר פתוח בעמוד שלם על המסך. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/03/2024 20:16 יש בסוף ההקדמה לספרו - כל יחוסו באריכות. מהמפעל הביבליוגרפי: רשימת חיפוש לפי: מחברים זיהויים עבור: לונץ, אליהו משה Sys. no. 000280779 Heading Lunts, Eliyahu Mosheh Heading לונץ, אליהו משה Seen from לונאץ, אליהו משה בן כלב זאב Source Data בספר: הגדה של פסח, תשנ"ד]. Source Data Record enhanced with data from Bibliography of the Hebrew Book database Source Data שערי-ציון, שנה ח, תרפ"ח, חוב’ א-ב. Bio./Hist. Data מקום לידה: Siauliai Bio./Hist. Data מקום לידה: שאבלי [ [SIAULIAI, ליטא. Bio./Hist. Data תאריך לידה עברי: תרכ"ח [1868], בערך Bio./Hist. Data מקום פטירה: ירושלים Bio./Hist. Data מקום פטירה: Jerusalem Bio./Hist. Data תאריך פטירה עברי: כה בתשרי תרפ"ח [21.10.1927]. Bio./Hist. Data פטירה: נפטר בגיל 60 Bio./Hist. Data מקצוע: שימש רב בפטרסון Paterson], ארצות-הברית] Bio./Hist. Data תאריך עליה: עלה בשנת תרס"ג [1903], בערך. Link LUNATZ, ELIJAH MOSES B. KALEB ZEEB source: bhb ----- Original Message ----- From: אהרלה צימרמן To: עריכה תורנית קבוצה Sent: Monday, March 18, 2024 7:28 PM Subject: [הבית לעורך התורני] משהו יוכל לתת לי מעט מידע ורקע על הרב אליהו משה לונץ מחבר ספר אבן משה. יישר כח רב
  • אור התורה לצמח צדק במהדורה חדשה

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2024 23:32 סליחה שאני נדחף, אבל מהיכרות עם ספריית חב"ד ה''גשמית'' (נקרא לזה כך...) זוהי ההוצאה האחרונה (שנייה במספר) שקה"ת הוציאו.

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים