דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

העתקת טקסט מPDF, (מהיברובוקס) אני מעתיק והמילים נהפכות, איך מסדרים את זה? תודה

2023
1 1 0 1
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 20:47 בס"ד מקש ווינדוס זה המקש עם 4 המשבצות בד"כ בשורה הכי תחתונה של המקלדת
  • אני מעתיק טקסט מ-PDF לוורד והכל הופך לג'יבריש

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 19:21 תודה רבה רבה לעונים. באמת התוכנה היחידה שעזר לי זה פיינרידר. מה שהפריע לי זה שא"א לחפש מילים בתוך הקובץ גם לאחר זיהוי תווים של אקרובט, עשיתי את הקובץ מחדש בתוכנה שאמרת והנה הכל הסתדר. אני חשבתי שיש לזה פיתרון יותר פשוט, אבל כנראה שהקידוד של הקובץ היה שגוי, מדובר בקובץ שעשו עליו O.C.R. לאחר מכן בדקתי, והבעיה אצלי קיימת בהמון קבצי PDF, גם בקבצים עדכניים, ובחלק מהקבצים זה רגיל, מעניין למה.
  • איך אני המחזיר את המצב לקדמותו ???

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/05/2023 17:41 תבדוק בקובץ>מידע>היסטורית גירסאות אם ישנה גירסא שנשמרה קודם. [image: image.png] מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 08/06/2023 13:50 תודה רבה [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 08.06.23, 13:50:36 מאת: [email protected]
  • איך אני מעתיק סגנון של כותרת אחת לכותרת אחרת

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 11/10/2023 13:53 אולי לא הובנתי כראוי. אני מעתיק סגנון מכותרת אחת ומנסה להחילו על משפט אחר. הוא מעתיק רק את הסגנון ולא הופך את המשפט החדש לכותרת [עכ"פ היא לא מופיע בצד ברשימת הכותרות אע"פ שהסגנון שממנו העתקתי כן מופיע].
  • איך הייתם מתרגמים את זה לאידיש?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/11/2023 14:41 בכתיבת אידיש (או: יידיש), שימת לב מיוחדת צריכים דוברי אידיש בהברה חסידית פולנית-הונגרית. פוּנקט ולא: פינקט וכן: דוּ [אתה] ולא די! וכיו"ב למאות. בדיוק כמו שלא כותבים: בּוּריך אתּוּ... גם לאידיש יש כללי כתיבה בסיסיים! אף אחד לא יעז לכתוב באנגלית לפי שמיעה... ולא תהא כהנת כפונדקית. ----- Original Message ----- From: ישראל מייבסקי To: ע נר Cc: שמעון לנדאו ; עורך תורני ; הבית לעורך התורני Sent: Wednesday, November 01, 2023 1:37 PM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] איך הייתם מתרגמים את זה לאידיש? פינקט ווען כיבוש - די איינעמען, או 'אקופאציע' התחרו ביניהם - זיי האבן זיך פארמאסטן בו זמנית - אפשר 'גלייכצייטיג' תירגומו של הרב י.ר. למילה כיבוש - מופיע באנגלית ישר כוח לרב י.ר.! א. אז אתה לא מסכים עם התרגום כבשו = איינגענומען? ב. אתה מתכוון ל התחרו ביניהם = 'זאך געיאגט צווישן זיך' או משהו דומה? ב-יום רביעי, 1 בנובמבר 2023 בשעה 08:53:18 UTC+2, י.ר. כתב/ה: כיבוש = אינטערגעניגט, להשיג בתחרות = ביאגט / איבער געיאגט כיבוש (כבשו = האבן איינגענומען, כיבוש בשם עצם - היאך?) התחרו ביניהם [הם עשו כן] בו בשעה [שהאחרים עשו משהו אחר] (כמובן התרגום צריך לבטאות את הטון של הדברים, ולא רק 'אין די/דאס זעלביגע צייט') ישר כוח!!! -- נא
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2023 12:15 מה מקובל ביותר לכתוב בספרים על דרשות ומאמרים
  • מה זה פקודת מאקרו ואיך עושים את זה

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/12/2023 01:10 במאקרו אתה מקליט סדרה של פעולות מסוימות, ואז בכל פעם שתרצה לעשות אותן תוכל לבצע הכל בלחיצת כפתור אחת. אני עשיתי כך לגבי הסרת ניקוד. בכל פעם שאני רוצה להסיר ניקוד אני צריך רק לסמן הקטע ולהקיש על כפתור שיצרתי בסרגל, והניקוד נמחק. אשלח סרטון (מישהו שלח לי) שמסביר איך עושים זאת לגבי הניקוד. ממנו תוכלו ללמוד גם לגבי פעולות אחרות. קבצים מצורפים: Video_2023-02-07_010845 (1).wmv