דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רווח בסוף שורה - שלא יירד לשורה הבאה

2024
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2024 11:29

מע"כ העורכים החשובים: איך עושים רווח כשאני רוצה לוודאות שבעימוד התו הבא
    לאחר הרווח ישאר באותה שורה?
    לדוג' שאני נצרך אליו כעת:
    נועם אלימלך:

על ידי שהוא משבר כח התאוה של היצר הרע שלא לחטא חלילה, על ידי זה הוא מתקדש כא
    ילו עשה מצוה. *
    וזהו שהתפלל משה רבינו עליו השלום (תהלים צ, טו) 'שמחינו כימות עניתנו', פירוש
    שתשמחנו בקדושתך
    חשוב לי שהכוכבית תהיה באותה השורה אך בהפסק רווח.
    תודה מראש למסייעים

• תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2024 11:29

מע"כ העורכים החשובים: איך עושים רווח כשאני רוצה לוודאות שבעימוד התו הבא
    לאחר הרווח ישאר באותה שורה?
    לדוג' שאני נצרך אליו כעת:
    נועם אלימלך:

על ידי שהוא משבר כח התאוה של היצר הרע שלא לחטא חלילה, על ידי זה הוא מתקדש כא
    ילו עשה מצוה. *
    וזהו שהתפלל משה רבינו עליו השלום (תהלים צ, טו) 'שמחינו כימות עניתנו', פירוש
    שתשמחנו בקדושתך
    חשוב לי שהכוכבית תהיה באותה השורה אך בהפסק רווח.
    תודה מראש למסייעים

תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2024 11:36

רווח קשיח
    כלומר קונטרול+שיפט+רווח

------ Original Message ------
    מאת: From "ה"
    מאת: To "הבית לעורך התורני"
    Date ט"ו שבט תשפ"ד 11:29:25
    Subject [הבית לעורך התורני] רווח בסוף שורה - שלא יירד לשורה הבאה

• הזדמנות שלא כדאי לפספס

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2024 18:58 איישר חיליה דהמחבר ויפוצו מעיינותיו חוצה.
  • כתבי יד שלא נדפסו

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 29/02/2024 19:58 הרבה מצוי אצל חכמי איטליה
  • הערות שולים שונות באותה שורה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 10:52 אם אני מבין נכון זה לא מה שהוא שאל. יש תוסף חינמי לוורד שעונה על זה https://mitmachim.top/topic/53816/להורדה-תוסף-עיצוב-תורני-לוורד מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/07/2024 11:38 בהגדרות מרווח לפני/אחרי פיסקה [image: image.png]
  • לקוח שלא משלם

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 23/07/2024 11:05 אני קצת מזועזע לראות כאלו מילים: [ולשלם כמה שהוא חושב שצריך, כשיהיה לו] מאחר וזה נכתב באופן שכביכול יש למילים אלו הסכמה או הבנה. משפט כזה כפשוטו, מראה שמדובר בלקוח גנב, שאולי גם יש לו הסברים ופלפולים שונים. לא מבין איזה סוג תירוץ יכול להיות ללקוח לא לשלם, אם מישהו שנעשק על פת לחמו פירסם כאן בקבוצה הודעה אודותיו. בנוסף, גם אם זה לא הוגן ולא נכון, (במקרה ויתברר שהעורך לא צודק בזה שהוא פרסם כאן בקבוצה מסיבה כלשהיא), זה עדיין לא היתר לגנוב את העורך. אגב, היה לי פעם סיפור עם מישהו שהיה בבחינת 'איך מעשרין את התבן איך מעשרין את המלח', שעיכב לי תשלום ועבר על הלאוו של ביומו תתן שכרו. אני לא מדקדק בה עם לקוחות, אבל ההוא רצה תמיד להראות לי איך הוא 'מחמיר' גדול, ולכן תמיד השאיר איזה תיקון קל ליום שיהיה לו כסף לשלם, (בדר"כ כחודשיים פלוס אחרי גמר העבודה), ואז הוא היה מגיע אלי ואומר לי "הנה, יש עוד תיקון קל אחד שם ושם, וגמרנו", ואז היה משלם... התנהגות זו הוא נבל שאין כמוהו, לפעמים היה מוציא אותי מדעתי. פעם אחת התקשר אחרי תקופה ארוכה מסיום העבודה, ואמר "אמרתי לך לעשות כך וכך, מדוע לא עשית?" אמרתי לו "לא אמרת לי מעולם", אז הוא התחיל לצעוק עלי כן אמרתי וכו' וכו', עמד על השקר שלו, העיקר שיראה שהוא מקפיד גדול במצוות, ומשלם תמיד ביומו. אין מה לעשות, צריך פרנסה ולכן עובדים גם הם כאלו אנשים, אבל לפעמים האנשים האלו עובדים בצורה שהיא פשוט רשעות. אם היה מתקשר ומבקש מחילה על הלאוו הזה, מסתבר שהייתי מוחל ומגיע להסכמות, צורת ההתנהלות הזו היא פשוט התעללות. מאת: [email protected]
  • איך משחירים שורה שלימה בטבלה

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 15/09/2024 22:43 אה. אבל אפשר ללכת בכיוון הנ"ל: ללחוץ קונטרול+שיפט+חץ ימין/שמאל לסמן תא-תא עד סוף השורה, ואז לנווט עם החץ למטה/למעלה בעוד מקש שיפט לחוץ.
  • בדRe: יש לי רווח בוורד

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/10/2024 17:30 למקרה של רווח בין הקו של הערת השוליים לטקסט שמתחתיו - יש להכנס ללשונית תצוגה> חלוקה לרמות או טיוטא > מעבר ללשונית הפניות>הצג הערות> לבחור למטה איפה שההערות מוצגות 'מפריד הערות שוליים', שם אפשר למחוק את הרווחים שאחריו או לעצב אותו אחרת.
  • איך מנקדים "הבאתם" (הבאה שלהם)

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 14:41 פשר גם להעזר בנקדן של דיקטה הוא תמיד נותן כמה אופציות, שהטובה בהם נמצאת למעלה ובדרך כלל אתה רק מסופק ותוכל לקבל מזה הכרעה מאת: [email protected]

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים