דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רענון חוזר - כללי המקום. חובה לקרוא. לא יתקבל תירוץ של 'לא שמתי לב'

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2024 22:25

בס"ד

פנו כמה שההודעה שלי לא היתה ברורה מספיק,
    ובכן,

1. אסור להגיב שום תגובה שהיא על הודעה שאינה ראויה.
    2. ב"ה אני עסוק, וב"ה הקבוצה גדולה מספיק, וב"ה יש עוד קבוצות עורכים בסגנון
      שונה.
      לכן לא אהסס להוציא מהקבוצה כל מי שלא מתאים לו לעמוד בכללים. לא משנה כמה ת"ח
      הוא, וכמה הוא עוזר לאחרים. ע"פ הוראת מו"צ אין כאן ענין של כבוד התורה.
      ואדרבה וד"ל.

אין להגיב על הודעה זו כלל

בתקווה להבנה ולשיתוף פעולה
    שמואל

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    K
    תאריך ההודעה המקורית: 21/01/2024 13:17 אחר בקשת המחילה, אני חורג ממנהגי הקבוע להשתדל לציית כמו כולם להכללים כאן, ומבקש עזרת הציבור: בעקבות מכתבים רבים ששלחנו בנושא אלימות של פקחי "אגד ירושלים" באוטובוסים, נדרשנו להגיע מחר לישיבה מיוחדת בוועדת הכנסת בנושא, לשם כך דרושים לנו עדים שיוכלו לבוא ולספר על יחס מזעזע שראו בעצמם. אנא תעבירו את ההודעה תודה רבה. הנה הקישור להרשמה להשתתפות בדיון מחר https://www.knesset.gov.il/eventInscription/coordinator/committee_guest_form.aspx?g_itemid=19605767065600 גם מי שמוכן לבוא כדי להשמיע סיפורים של אחרים יעזור מאוד. קבצים מצורפים: מכתב לחברי הכנסת בעניין אגד.pdf הנחיות המפקח על התעבורה- פיקוח על תשלום דמי נסיעה בקו שירות (1).pdf
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/05/2024 22:50 האם ידוע על תופעה שבפתאומיות הבטריה של המחשב כמעט לא מיומנת המחשב עובד כמעט רק מחובר לחשמל, בעוד שקודם היה עובד זמן רב בלי חיבור?
  • הטיימר של הרב שושונים לא נכבה, מה עושים?

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 21:55 התגובה של א. שושנים בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app קבצים מצורפים: file-0
  • דרוש מגיה. אנא ואנא, לקרוא בשימת לב מרובה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2024 17:45 דרוש באופן חד פעמי מבקר על משניות מס' אהלות. פרקים ה עד הסוף. [עבודה שלי, שאיני מצליח לעמוד בקצב]. אנא לשים לב: מדובר ב'פירוש' שהושקע בו המון זמן ומחשבה. לא צריך הערות 'למה לא לפרש אחרת', וכדומה. צריך דבר אחד: לראות שזה מובן לבחור צעיר, שמעולם לא למד המסכת הזו, ולא מכיר המושגים. מי שרואה עצמו מתאים, נא לבקר פרק ה המצו"ב, ולשלוח לי. במייל חדש. אופן כתיבת ההערות - הוספת 'פתקים'. השכר 20 דולר לשעה. מי שלא יימצא מתאים, לא יקבל כלום על הדוגמא. קבצים מצורפים: אהלות פרק ה.pdf
  • דרוש. לא לפנות אלי. לא קשור אלי.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2024 20:14 דרוש עורך מפתחות. ספר של שיעורים של לומדות, מסודר לפי פרשיות התורה. רק מוכשרים בתחום. לשלוח דוגמאות קודמות. תשלום גמיש - תלוי לפי האיכות ולפי מהירות העבודה. [email protected] אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: מאת: [email protected] --
  • לב אליהו של הגר"א לופיאן

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 12:47 מצאתי את מבוקשי. יישר כח! מאת: [email protected] --
  • שמות לתפילה. "חובה" לקרוא ההודעה הראשונה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/12/2024 12:14 היות ובסקר הדעות חלוקות, אני רוצה לנסות כן לפתוח כזה שרשור. חובה לשים לב: אין לכתוב שום פרט חוץ משם ושם האמא. גם לא שם משפחה. בוודאי לא עדכונים וכדו'. חובה לכתוב רק בהמשך לשרשור זה [לוקח כמה שניות להגיד בפה: ה' אנא תשלח רפואה שלימה לפלוני בן פלונית בתוך שאר חולי ישראל]. כמובן אין לכתוב כאן חוות דעתכם אם זה נכון או לא, או כל דבר אחר. בשו"ט אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • שמות לתפילה. "חובה" לקרוא ההודעה הראשונה

2024
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/12/2024 22:08 בראל בן הילה רעי בן לואיז רון בן אבישג אלקנה יצחק בן רונית אמיר בן אלה ניצן משה בן מאיה דניאלה עמית בן בלה לירון בן חווה איתי בן לילך אלון בן אילנה אחיה בן יעל חיה ערד בן איילת ב-יום שני, 30 בדצמבר 2024 בשעה 07:53:39 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה: --

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים