דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שוליים בקונטרס

2024
1 1 0 1
  • עזרה בהערות שוליים, תודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/02/2024 23:42 יש לי קובץ עם הרבה נושאים קצרים, אני צריך שבכל נושא יתחיל המיספור של ההערות שוליים מחדש, יש כזה דבר?? יש מקומות שאני רוצה שהמספר של ההערת שוליים ידלג על מספר אחד, כגון כאשר הערה קודמת היא ג' אני צריך שההערה הבאה תהיה ה'. יש מקומות שאני צריך שיהיה הערה ג' [למשל], והערה הבאה אחריה תהיה - ג* במקום ד', יש כזה דבר? תודה רבה!!
  • הגדרות ועיצוב הערות שוליים

2024
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2024 11:05 אשמח למענה על כמה ענינים בהגדרות הערות שוליים א. היאך ניתן לשלוט במרווח שבין הטורים בהערות שוליים ב. איך עושים יישור טורים בהערות שוליים, אחרי שאין לי כמה פסקאות, וזה כבר מוגדר על סגנון מדויק ג. מה עושים במקרה שיש הרבה הערות שוליים, בלי טקסט עליון, ואז יוצא שיש המון רווח בין הטקסט העליון להערות שוליים מצורף דוגמא - בתקוה שהובנתי תודה רבה מראש לכל העונים קבצים מצורפים: צילומ.png
  • טיפ להערות שוליים

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/06/2024 17:26 יישר כח. למי שלא יודע, זו אכן ידיעה חשובה מאד. אציין גם לעוד דרך נפלאה שכתב כאן הרב שכטר, מאז אני משתמש בזה הרבה ומאד נהנה. זה עוזר במיוחד להערות מאד ארוכות שלא רואים את תחילתם, וע"י הלחיצה הזו זה עובר לטקסט גם מבלי לראות את ההפניה. וז"ל, טיפ: פקודה מובנית בוורד לקפיצה לתוך ההערת שוליים הבאה ובחזרה למסמך מאז שגיליתי את הפקודה הזאת הכל הרבה יותר קל ונוח, פשוט עולם אחר. כמה פעמים קורה שרוצים לבדוק בגוף המסמך כדי לדעת מה ואיך לכתוב בהערה, או שרוצים לבדוק בגוף המסמך מה כתבנו בהערה וכיו"ב, אז יש כמובן את הפשרות של העכבר, ללחוץ על ההפניה להערה ואז הוא קופץ לתוכה וכן להיפך, אבל אלו שרגילים למקלדת שהיא מהירה יותר וקלה, להם ממש קשה, ובפרט שלא תמיד זה נלחץ מיד, לפעמים צריך לנסות כמה פעמים. אז גיליתי את האפשרות הזאת: [image: image.png] קובעים לזה קיצור מקשים ואז אתה כל פעם מגיע בקלות לתוככי ההערה הבאה או מההערה חזרה למיקום המדויק של ההפניה במסמך. מאוד קל ונוח. בהצלחה! --
  • מספרי הערות שוליים

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2024 13:38 מי נעלם? [image: image.png]
  • וורד הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 19:24 יש לי הערות שמצויינות למשל בעמוד 1 ומתחילות רק בעמוד 2. איך לשנות ? --
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/08/2024 13:59 פסססס... אין לך מקש שאין לו קיצור! מאת: [email protected]
  • מרחק מהערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/10/2024 22:51 בקרת השורות המיותמת בוטלה אצלי כבר מזמן... אבל במקום אחר הציע לי מישהו לשחק עם המרווח בין שורות של הקו המפריד, וזה דוקא עזר תודה לכולם
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 18:59 האם יש דרך "לגרום" למסך וורד להתחיל טקסט שיש על זה ציון להערות שוליים למרות שההערה עצמה תהיה רק בעמוד הבא אני יודע שבד"כ זה נעשה לבד - אבל הרב וורד לא רוצה לעשות כן - איך נוכל לשכנע אותו. בתיבת טקסט של ההערות שולים - מופיע כך (אולי שם צריך לשנות מה שהוא?) יום נפלא משה רייך

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים