דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

שרשור חשוב, ממוקד, ויעיל. בעז"ה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2024 12:06

עורך שגומר את החודש עם יותר כסף מאשר לפני חצי שנה,
    למה זה ?

אנא לשים לב לפני שעונים:

אין להגרר לפולמוסים ולויכוחים בשום אופן. אנא, אנא, בבקשה.
    תמיד אפשר לפתוח שרשור אחר, אם נראה לכם שיש מזה תועלת.
    אינך מסכים עם מה שנאמר - אז לא. פה לא המקום לשלול דעות של אחרים.
    אם יש לך דעה אחרת - אתה מוזמן לכתוב אותה.
    במילים פשוטות - אנא לא להתייחס בכלל לדעות אחרות שנכתבו.
    אם אתה מסכים עם מה שכבר נכתב - זכותך לכתוב זאת שוב, בתור הדעה שלך, בלי לצטט
    את מה שנאמר כבר.
    גם אני אכתוב כאן בעז"ה תובנות מתוך מה שאני רואה בשטח.
    אקווה שהשרשור הזה יהיה באמת ממוקד וקצר. מינימום מלל - מקסימום תוכן.
    אם זה לא יילך - אנעל את הדיון.
    יה"ר שיהיה לתועלת.

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    3 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/02/2024 11:40 הרב פישהוף!! הספינה העליונה כל רז לא אניס ליה!!
  • בירור חשוב

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2024 18:52 מצורפים העמודים הראשונים של הספר - עם הפרטים. המקור להורדה (כל הספר): https://www.daat.ac.il/daat/vl/copyright/copyright01.pdf הגעתי לספר דרך קישור בויקי. לערך "קיצור שלחן ערוך". (אין לי נסיון באתר נבו). מצורף קיצור שו"ע שי"ל ע"י המחבר בסמוך לפרשייה זו - ראה הודעה בתחתית העמוד השני. ----- Original Message ----- From: Izhak wasserman To: ש. הופמן S. Hoffman Cc: מהדיר ספרים ; פורום עורכים תורניים Sent: Sunday, January 28, 2024 6:45 PM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בירור חשוב פשששששש...... ישר כח גדול, רק אשמח לדעת את שם הספר ממנו נלקח, בכדי לתת קרדיט, תודה רבה מאד. ללא וירוסים.www.avast.com ----- Original Message ----- From: Izhak wasserman To: מהדיר ספרים Cc: פורום עורכים תורניים Sent: Sunday, January 28, 2024 6:29 PM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] בירור חשוב לא רואים בו להדיא אבל זה ידוע ממקור אחר. זו גם כנראה הסיבה שלא נשארו כמעט עותקים ממנה. ללא וירוסים.www.avast.com איך רואים בו שהוא נגד הסכמת המחבר [אם זאת היתה כוונתך]? האם מישהו יודע פרטים על מהדורה של קיצור שולחן ערוך שנדפסה ללא הסכמת המחבר רבי שלמה גאצנפריד, אני ראיתי בעיני עותק כזה - לעמבערג תרל"ב | 1872 אך זה לא מופיע בשום רישום ביבליוגרפי אשמח לפרטים קבצים מצורפים: עמודים מ- רקובר זכויות יוצרים-2.pdf עמודים מ- Hebrewbooks_org_41275.pdf
  • ראשי תיבות ראמ"ה

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2024 02:26 ולפעמים: רבינו אברהם מן ההר, - ר' אברהם ממונטפלייר מגדולי חכמי פרובינציה בתקופת הראשונים ז''ל. מאת: On Sat, Feb 3, 2024 at 5:35 PM מהדיר ספרים
  • שרשור חשוב, ממוקד, ויעיל. בעז"ה

2024
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2024 02:49 אבל שלא יהיה על חשבון האיכות. מאת: [email protected]
  • חשוב !! בירור מידע. באישי

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/04/2024 00:47 שמאור דהן. מישהו מכיר ? מישהו קיבל ממנו מייל ? באישי בלבד שמואל
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/07/2024 14:11 יש"כ לכל העוזרים והמסייעים תבורכו ממרומים חודש טוב ומבורך מאת: [email protected]
  • יחוד קוב"ה רמוז ביעקב?

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 12/11/2024 13:17 כך כתוב בספר ושיניתי כמבואר במחשבה שניה חושב אני אולי זה חיסרון ידיעה שלי וכאן פנייתי לרבנים הגאונים שליט"א אי נמי 'בקולי' ר"ת יחוד קודשא בריך הוא (בשמך – נראה כטעות)[אולי כדאי להוסיף ושכינתיה[1] <#_ftn1> והיינו לפי הנקרא עם ו"ו ראה הערה] לך יאות לקבל ברכה, רמזה לו מן השמים יסייעוך לקבל ברכה מאביך[2] <#_ftn2>, א"א. [1] <#_ftnref1> רבינו דורש את הפסוק לפי איך שקוראים אותו בְּקֹלִי היינו כביכול יש כאן ו"ו וזהו לימוד הנקרא בגמרא (סוכה ו ע"ב) 'יש אם למקרא' היינו שדורשים את הפסוק כפי איך שנתקבל מסיני לקוראו. [2] <#_ftnref2> ראה במדרש רבה (סז ב) שאכן סייעוהו מן השמים: א"ר יהושע בן לוי כל אותו היום היה עשו צד צבאים וכפתן ומלאך בא ומתירן ועופות ומסכסכן ומלאך בא ומפריחן וכל כך למה (משלי יב כז) והון אדם יקר חרוץ כדי שיבא יעקב שהוא יקרו של עולם ויטול את הברכות שמעיקר העולם חרוצות לו.
  • מקור לגורל השל"ה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/11/2024 01:49 אול גורל הגר"א.

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים