דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חדר עורכים

2024
1 1 0 1
  • חדר עורכים

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/04/2024 20:09 נראה לי סתם חבל להטריח את כולם אולי מישהו יתנדב לפתוח אצלו כמו רשימת תפוצה בעותק גלוי, ותושבי בי"ש שרוצים לפתוח חדר עורכים יתכתבו שם. ב-יום שלישי, 2 באפריל 2024 בשעה 10:16:38 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 04:51 יש דיבור רציני לפתוח חדר עורכים בביתר, ממש ממש בכניסה לעיר [בתחנה הראשונה], להקל על תושבי בי"ש וכדו'. תנאי השתתפות [לא סגור עדיין סופית]: התחייבות שלא לעשן התחייבות לשים על המחשב חסימה הרמטית או לכה"פ חסימה המאפשרת רק מייל לא להכניס אוכל ושתיה לחדר העבודה, יש שם קאווע שטיבל מיוחד לזה להיות בבחי' של תעני"ד מדברים בטלים בל"נ לעזור א' לשני בעין יפה [כמובן בל"נ ובמידה סבירה] בכל הנוגע לעבודה התחייבות גמורה לא להשתמש במחשב במקום העבודה למה שאינו צורך העבודה [גם אם הוא צרכי פרנסה אחרים] התשלום ככה"נ בערך 600 לחודש יש לשלם ב 20 לחודש הקודם, מי שאינו משלם איבד זכותו לחודש הבא העורך צריך להביא כסא ושולחן התחייבות לא להשאיר במקום דברים שאינם לצורך העבודה במיידי [אלא"כ לכמה שעות בדרך הביתה וכדו'] אני הקטן עומד מול המשכיר לגבי אחריות תשלום, ולכן נדרש הסכמה מראש מכ"א שלמען הסדר הטוב אני אקבע במקרה של ספיקות יש שם וויי פיי [ועי' לעיל לגבי חסימה כו'] כניסה כנר' תיכף אחרי פסח הבעל"ט מס' המקומות כרגע מוגבל מאוד, 3 או 4 הרציניים נא יפנו אלי במייל ויכתבו בשורת הנושא: חדר עורכים חדש
  • חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 19:49 מעלה שוב. מי שמעוניין אבל בשינוי מהתנאים הנ"ל, אנא לכתוב לי הכל גמיש ב-יום רביעי, 10 באפריל 2024 בשעה 04:51:54 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • חדר עורכים חדש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/04/2024 17:07 מזכיר שוב לגבי זה. חלק מהמעלות שיהיו בעז"ה: אווירה רצינית של עבודה עזרה הדדית [גם אני אעזור בל"נ לחברי החדר] ניקיון סדר ישוב הדעת בע"ה שקט המעוניין לנסות [אפשר גם לחודש 1] נא יכתוב לי מייל חדש ובשורת הנושא: חדר עורכים חדש
  • קבוצת חדר מלמדים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/04/2024 20:24 לכבוד חברי הבית לעורך התורני. באישור מיוחד של מנהל הקבוצה הרב שמואל בלוי שליט"א אפרסם מודעה זו. אבקש ממי שיכול להפיץ את המודעה הלאה. תודה רבה בשורה משמחת! מתארגנת קבוצה חדשה במייל המיועדת אך ורק למלמדים. שם הקבוצה הוא "חדר מלמדים". הקבוצה תשמש כקבוצה מקצועית, ותעסוק בעזרת ה': בדיונים חינוכיים,* עזרה הדדית*, ייעוץ וטיפים, בעניינים הקשורים למלמדים, וכדומה. תוך הקפדה על שיח מכובד ומכבד, כראוי לעוסקים במלאכת הקודש. להצטרפות לקבוצה לחץ כאן בכדי להירשם בטופס המצורף https://forms.gle/ALsBrHYNyRLydHsy9. https://forms.gle/ALsBrHYNyRLydHsy9 https://forms.gle/ALsBrHYNyRLydHsy9 כדי לעזור לנו להגיע אכן לכל ציבור המלמדים נבקש את עזרתכם להעביר הודעה זו הלאה. תודה מראש. וחפץ השם בידינו יצליח. [image: לוגו קבוצה חדר מלמדיםנ צבעוני.jpg] https://forms.gle/ALsBrHYNyRLydHsy9
  • תזכורת חדר עורכים ביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 07:39 רלוונטי בהחלט. יתכן שלבסוף זה יהיה בבי"ש נא ליצור קשר באישי ולאשר לקבל מיילים *בעותק גלוי *בענין זה מקצת מהמעלות שיהיו שם בעז"ה: [שלא ע"פ סדר החשיבות כלל, כמובן] אספקה קבועה של מגוון סוגי קפה, תה, וחלב ניקיון סדר ישוב הדעת הבטחת הצדיקים על בית שאין בו מחשב כידוע עזרה הדדית יומיומית [גם ממני בל"נ] אוירה רצינית אין התחייבות על מס' חודשים מסוים מראש דוקא כעת שההוצאות גדולות כ"כ, זה הזמן לעשות השתדלות רצינית לקבל השפע הגשמי של פסח [בנוסף לרוחני כמובן] ב-יום רביעי, 17 באפריל 2024 בשעה 11:29:51 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • תזכורת חדר עורכים חדש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2024 08:26 המעוניין, בביתר או בבי"ש, נא לאשר במייל חדש אֵלַי קבלת הודעות בעותק גלוי בעז"ה נעשה ונצליח רוצים להתחיל ב 1/6 למניינם מובטח בעז"ה: אספקת קפה ועוגיות, קבועה עזרה הדדית סדר וניקיון ישוב הדעת הגדלת הכנסות מי שפנה בעבר בהצעת מקום לשכירות, נא ימחול לפנות שוב במייל חדש ייש"כ קיץ כשר, בריא, פורה וטרי
  • קו עורכים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 14:39 כדי לעזור לאלו המשתדלים לא לפתוח המייל לעיתים קרובות, נפתח קו תוכן, באישור ועדת הרבנים פשיטא ואצ"ל שכמו הקבוצה כן גם בקו, הקו מיועד רק לעניני העבודה הודעה אחרת תגרום לחסימה לצמיתות 0733570604 איני מתמצא כ"כ בדברים האלו אני צריך מישהו שיעזור בפתיחת הקו [הגדרת השלוחות כו'] לכאו' זה התנדבות חד פעמית אם אפשר ליצור קשר באישי תודה רבה אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] --

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים