דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חברים חסומים מהקבוצה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 07:45

ע"פ בקשת כמה ת"ח חשובים ולאחר התייעצות:
    עדיין ממשיך המדיניות של חסימה מיידית. עם זאת, אחרי *חודשיים *מאז החסימה,
    אפשר לפנות אלי במייל, ולפרט פרטי המקרה, *תאריך החסימה *[היינו מתי שמת לב
    שאתה חסום], והתחייבות לעמוד בכללים.

שוב אזכיר, שיש כאן הרבה ת"ח עצומים ומפורסמים [שכאן הם בשם בדוי], ולכן אנא
    להתנהג בהתאם

אין להגיב בשו"א להודעה זו
    [יש שרשור נפרד לזה]

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2024 17:46 מצאתי. כתובות עז עמוד ב
  • יש לכם עצה ? חברים מבקשים טובה ממש ממש קטנה, ובחינם...

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2024 17:22 צריך לענות יותר קצר ויותר קולע. שתי דוגמאות בדידי הווה עובדא: מנהל מכון ביקש ממני לעשות עבודה בחינם, וטען: "תעשה לי טובה, וגם אתה תרוויח מזה, כי בעתיד הלקוח הזה ירצה לחזור שוב". עניתי: "לצערי, כרגע אני פשוט צריך כל שקל". [הוא טען: הרי כולם צריכים כל שקל. ושוב חזרתי על הטענה, שכרגע אני צריך כל שקל. ועזב אותי]. לקוח ביקש ממני לעבור על קובץ שעבר עריכה נוספת על מה שכבר ערכתי, כדי שעי"ז אבין יותר מהי העריכה המצופה ממני. עניתי: "הענין הוא שזה לוקח זמן". כמובן הוא הבין שהכוונה היא שעל זמן צריך לשלם, וענה: כרגע אין לי אפשרות לשלם, אז אם תרצה תעבור קצת על הדברים. אם חבר מבקש ממך לעבור על קונטרס, תגיד: "אם זה ייגמר ב-10 דקות, בשמחה. אבל מעבר לזה אני לוקח 70 לשעה". קשה לי להאמין שאחרי תשובה כזאת ימשיכו להתווכח. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 04.06.24, 17:17:07 מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2024 22:41 בסופו של דבר צריך לא להתבייש ולהגיד לו מצטער זה עבודה שלי ואני גם צריך להתפרנס
  • קיבלתי במייל מחיים סגל מהקבוצה את הוירוס

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2024 16:45 בנטפרי חסמו את האפשרות להתחבר לקישור. מאת: [email protected]
  • עזרה למי שהוסר מהקבוצה בטעות

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2024 23:00 לשלוח בקשת הצטרפות למנהל הקבוצה, יש כתובת מייל להצטרפות (משהו עם subscribe או משהו כזה) אם מישהו יכול לציינה כאן.
  • ראיתי שהרבה חברים בפרום מחפשים קלדן בזול

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 07:51 יש אברך שמתגורר בירושלים ולומד בבית שמש שמבצע הקלדה במחירים זולים מדויק ומהיר מאוד המייל שלו הוא [email protected]
  • איך מסדרים שהתקציר מהקבוצה במייל יהיה לצד ימין?

2024
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2024 08:50 האמת שהבעיה הזאת נוצרה לפני זמן רב, הפעם החלטתי לעשות לזה סוף. הכל מופיע מיושר לשמאל, כאילו זה אנגלית, ורק בתקציר מהקבוצות זה כך. המייל עצמו כמובן מוגדר לעברית. יש למישהו פיתרון? -- קבצים מצורפים: צילום מסך 2024-12-18 084819.png
  • שאלה בהגדרות חברים בקבוצות מייל

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2024 13:37 אכן יש דרך. תוסיף תווית חדשה בשם "אינני מעונין וכו'", גש להגדרות/הצגת כל ההגדרות/מסננים/הוספת מסנן חדש/בשורה אל: הוסף את כתובת המייל הרצויה/מסנן חדש/החלת התוויות. מה שיקרה לאחר הפעולות הנ"ל כי כשתלח מייל לאותו אדם מיד יופיע גם סימון של התווית אינני מעונין. --

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים