דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הכנסה לתווית ’עריכה’

2024
5 4 0 1
  • עריכה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/05/2024 11:40 חפש את עיצוב קו תחתון, (תקיש קונטרול U) החלף בעיצוב מודגש, (תקיש קונטרול B). [image: image.png]
  • הצעת עבודת עריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2024 06:26 בס"ד *שלום וברכה! * *מחפש עורך מקצועי ומנוסה * *עבור עריכת ספר בדרך הדרוש והפלפול בלשון הקודש. * *החומר נמצא בכתב יד קריא וברור. * *לצורך עריכת החומר באופן הראוי יצטרך העורך להיות בקשר טלפוני עם המחבר שליט"א, וללבן איתו את הדברים. * *המעוניין, ורואה את עצמו מתאים לכך, מוזמן לפנות אליי במייל האישי. * -- בברכה יעקב מאיר שטיינמץ [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 17.06.24, 06:24:58
  • חיפוש עבודת עריכה

2024
    19
    0 הצבעות
    19 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/07/2024 02:59 "במקרה שלי אני חושב שאכן הלקוח ידע שעוד עורך יושב לערוך את הכתבים שלו, אחרת המעביד שלי לא היה פונה בקבוצה לחפש עזרה כזאת". ובכן, צר לי לאכזב אותך ידיד יקר, אבל כבר היו כאן ויכוחים בקבוצה בדיוק על הנושא הזה. והיו שאף הציעו לתת עזרה בתשלום לעורך שרוצה להתקבל לעבודה בהגשת הדוגמה שלו. כן! כשהוא מגיש דוגמה למעביד, שעל ידה המעביד יחליט אם לקבל אותו, הוא ייעזר בעורך מנוסה יותר. ורבים וטובים הסכימו שאכן זה רעיון טוב, ועל מנת להבטיח שהעורך המתחיל יצדיק את הדוגמה ששולח, הליווי ימשך עוד כמה חודשי עבודה... כמובן בתשלום... אז זה שהמעביד שלך פנה בקבוצה זה לא אומר כלום ואסור לסמוך על אף אחד, כי הנגיעות של הכסף מסמאות לאנשים את העיניים. כל זה אני כותב לך ולאחרים לתועלת, וכפי שכתבת, שחשוב לומר את הדברים בצורה מפורשת. ואכן זו דרכי, לומר בצורה מפורשת כדי שהדברים יהיו ברורים לגמרי. ואני שמח שלא נפגעת מדבריי הקודמים, ואני גם מבין את הסיבה, כי חשת שלא היתה לי כוונה לפגוע בך. ואני בטוח שאתה לא נפגע גם מהדברים האלה, שכאמור מכוונים למי שמכוונים. ושוב אאחל לך ולכולם הצלחה ושכל ישר, ושיבינו שא"א להצליח ע"י דרכים פסולות.
  • עריכה ב'תג'

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 28/07/2024 12:29 אני מוציא לאור ספר (מסבא שלי) ואחרי עימוד אני רואה שיש עדיין הרבה טעויות (בחומר) ורוצה לתקנם. המעמד אומר שהכי טוב שמישהו שיודע לעבוד בתג יערוך את הספר. היות ואני לא מתמצא בזה, לכן אני שואל את חברי הקבוצה האם יש כזה דבר לערוך ב'תג'. האם זה ייקח לעורך יותר זמן מעבודה בוורד. בקיצור האם שווה לעשות ככה או לא. תודה רבה לכל המשיבים.
  • אברך פנוי לעבודת עריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 11/08/2024 11:59 בס"ד, אברך בעל נסיון בעריכה מתפנה לכמה שעות ביום לעבודת עריכה. עריכת תוכן, עריכה לשונית, ההדרה, הכנה לעימוד, כתיבת כותרות, חיפוש ותיקון מ"מ, פענוח כתבי יד, כתיבת מבוא. ניתן לקבל דוגמאות ממגוון סוגי העריכה וההדרה. נא לפנות במייל [email protected] בכבוד רב,
  • לימוד עריכה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2024 13:53 יש את רבי שמואל מנהל הקבוצה כמובן
  • עריכה בוורד

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2024 16:25 דובר כאן פעם שצריך קודם להפוך את כל הרווחים לרווחים כפולים, כי אחרת הרווחים נמשכים אחרי האות הקודמת.
  • עריכה אוטומטית של טקסט?

2024
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 12/11/2024 17:47 בקיצור, אפשר להעזר בבשר ודם או בבינה מלאכותית, הצד השווה שבהם שיש להיות עירני ודרוך - גם בזה וגם בזה.