דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חדר עורכים ביתר

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 17/05/2024 07:35

להלן כללי החדר [פתוח לשינויים].
    הרוצה להצטרף נא יאשר במייל *חדש *קבלת עדכונים בנושא. נא לציין אם חשוב לך
    שזה יהיה בעותק מוסתר. לדעתי עדיף עותק גלוי.

ב"ה.

אין מדברים דברים שאינם מענין העבודה.

אין מדברים בנייד כלל.

בכל מקרה יש לקצר, ולדבר בקול נמוך.

אין מעשנים.

אין פותחים האינטרנט או המייל לשום צורך שבעולם.

משתדלים לעזור זה לזה בכל המצטרך.

אין משאירים בחדר שום ספר או חפץ שאינו נצרך מיידית עבור העבודה.

מוחלים מראש על כל דבר שיישכח, שהוא הפקר גמור מייד.

משתמשים בחדר אך ורק לעבודת העריכה.

אין מתווכחים עם מנהל החדר לגבי הוצאות אם נצרך או לא כו'. כ"א יכול להתנדב
    לנהל החדר ובאותו החודש יעשה כהבנתו.

כ"א נותן צ'ק פתוח ב 20 לחודש, על החודש הבא. המנהל ממלא הצ'קים בראשון. היינו
    לדוג' עבור חודש 4 יש לתת צ'ק ב 20/3, המנהל ימלא הצ'ק ב 1/5 ויפקיד מיד
    הצ'קים בחשבונו.

המנהל יתן בסוף החודש דו"ח על כל ההוצאות שהיו.

כל ההוצאות מתחלקות שוה בשוה בין כולם.

כ"א מוסיף 50 ₪ בכל חודש למנהל עבור הניהול.

ספיקות יוכרעו ע"פ דעת הרוב.

שאלות ממוניות יוכרעו ע"פ דעת הרב ישראל ברזובסקי שליט"א מביתר עילית.

בכל חודש חדש יש למנהל של אותו חודש הזכות להחליט מי מתקבל לחדר העורכים ומי
    לא, ע"פ שיקול דעתו. יש לתת התשובה לעורך האם התקבל, לא יאוחר מה 25 לחודש.

• חדר עורכים - שאלון מתוקן

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2024 11:08 הזמנתי אותך למלא את הטופס הבא: חדר עורכים כדי למלא את הטופס, יש להיכנס לכתובת הבאה: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesArPCXzoNBkmlhbcnWoyNFad87rENEEugFrNUsC0aGMypUg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link הזמנתי אותך למלא טופס: Google Forms: יצירה וניתוח של סקרים.
  • חדר עורכים חדש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/04/2024 17:07 מזכיר שוב לגבי זה. חלק מהמעלות שיהיו בעז"ה: אווירה רצינית של עבודה עזרה הדדית [גם אני אעזור בל"נ לחברי החדר] ניקיון סדר ישוב הדעת בע"ה שקט המעוניין לנסות [אפשר גם לחודש 1] נא יכתוב לי מייל חדש ובשורת הנושא: חדר עורכים חדש
  • תזכורת חדר עורכים ביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 07:39 רלוונטי בהחלט. יתכן שלבסוף זה יהיה בבי"ש נא ליצור קשר באישי ולאשר לקבל מיילים *בעותק גלוי *בענין זה מקצת מהמעלות שיהיו שם בעז"ה: [שלא ע"פ סדר החשיבות כלל, כמובן] אספקה קבועה של מגוון סוגי קפה, תה, וחלב ניקיון סדר ישוב הדעת הבטחת הצדיקים על בית שאין בו מחשב כידוע עזרה הדדית יומיומית [גם ממני בל"נ] אוירה רצינית אין התחייבות על מס' חודשים מסוים מראש דוקא כעת שההוצאות גדולות כ"כ, זה הזמן לעשות השתדלות רצינית לקבל השפע הגשמי של פסח [בנוסף לרוחני כמובן] ב-יום רביעי, 17 באפריל 2024 בשעה 11:29:51 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • לגבי חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/07/2024 10:39 החדרים במתחם המדובר הולכים ונתפסים במהירות נשאר רק חדר אחד פנוי כאמור כבר, אפשרות לחודש ראשון ב 500 ש"ח מחיר רגיל 650 לחודש מותנה ב 3 עורכים שיעבירו לי את הסכום בהקדם [לפני שהחדר האחרון ייתפס] לפרטים לרציניים 0548549383 לדעתי זה שווה גם לגרים מחוץ לביתר
  • חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2024 09:07 יש כמה שמעוניינים ברצינות. המעוניין גם הוא ברצינות, יפנה אלי במייל חדש.
  • חדר עורכים ביתר - נא להעביר מחוץ לקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 18:11 כמה עורכים [ואני בתוכם] מתארגנים באופן מעשי. הרציניים בענין נא ליצור קשר. 'רציני' היינו שמוכן לשלם מראש ל 3 חודשים או לכה"פ להפקיד צ'קים, גם אם אינו יודע מי יהיו החברים כו'. נא לכתוב לי בקיצור כמה אתה מוכן לשלם לחודש. עדיין אין מיקום מדויק. שאלות כו' נא לשאול במייל חוזר בתשובה לכולם. איש את רעהו יעזורו כו'
  • חדר עורכים אשדוד

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 03/12/2024 18:23 גם אני אשמח לשמוע פרטים [אני בעצם רוצה חדר כזה, אך כמובן שתלוי בכמה דברים]
  • קו עורכים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 14:39 כדי לעזור לאלו המשתדלים לא לפתוח המייל לעיתים קרובות, נפתח קו תוכן, באישור ועדת הרבנים פשיטא ואצ"ל שכמו הקבוצה כן גם בקו, הקו מיועד רק לעניני העבודה הודעה אחרת תגרום לחסימה לצמיתות 0733570604 איני מתמצא כ"כ בדברים האלו אני צריך מישהו שיעזור בפתיחת הקו [הגדרת השלוחות כו'] לכאו' זה התנדבות חד פעמית אם אפשר ליצור קשר באישי תודה רבה אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] --

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים