דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תמונה של הספרים בתרומה כולל משלוח

2024
1 1 0 1
  • מהו השם של המעיל/נרתיק של הס"ת לשיטת הספרדים?

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2024 11:29 תודה
  • טיימר של הרב א. שושנים - התורה חסה על ממונם של ישראל

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 03/04/2024 11:36 לאחר מקרה מצער שקרה לחבר שלי שרשם את זמני העבודה שלו אבל לא עשה שמירה על הקובץ, ומאיזה טעם לחץ על משהו לא נכון והתאפס לו מאז השמירה האחרונה - שבוע עבודה. עכשיו הוא גילה באותו טיימר אופציה של "שמירה אוטומטית" שכל פעולה בקובץ מבצעת שמירה. אני קורא לכל מי שיש את הקובץ הזה [או קובץ אחר בו הוא רושם את זמני העבודה. המחדל הזה לא קשור כלל לקובץ הספציפי הזה] לבחור באופציה הזו. ולהרב א. שושנים - אולי כדאי לעשות שזו תהיה ברירת המחדל.
  • אשמח לקבל טקסט של הגדה של פסח [עדיף מנוקד]

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 07/04/2024 13:05 הגדה של פסח - טקסט מנוקד. הורד מספריא. קבצים מצורפים: Pesach Haggadah - he - merged.plain.txt
  • חלוקת ספר בחינם כולל משלוח

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2024 22:54 התקבלה תרומה של סט ספרים של הרב שוורץ סט של 70 חלקים בכל מקצעות התורה הספרים נתנים בחינם כולל משלוח עד לבית מדרש יש לשלוח במייל חדש לכתוב בכותרת ספרים של הרב שוורץ ושם של הבית הכנסת כתובת מקום ואיש קשר ותוך מספר ימים הספרים אצלכם המייל [email protected] או בפל 0583212115 נא לפרסם לגבאים בכל הארץ
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/09/2024 06:46 לדעתי מדובר רק בכריכה רכה, אבל מענייין לבדוק
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/10/2024 12:28 רק לעדכן שבזכות השרשור כאן פניתי לדל, קיבלתי שירות מצוין ומהיר. בס"ד הגיע טכנאי לבית והחליף ותיקן הכל. תודה לכולם.
  • הוספה וגיבוי של הספרים האישיים באוצר.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 15:11 שלום לכולם, מצרף לציבור שאלה שלי למערכת אוצר החכמה, וכן תשובתם בצידה. (רק אציין שגודלם של קבצי הגיבוי של האוצר גדל ככל שמוסיפים ספרים אישיים). שלום וברכה, אודה לכם אם תוכלו בבקשה להשיב לי האם כאשר אני מוסיף ספרים למאגר (דרך האפשרות המצולמת מטה), האם אני יכול לגבות את כל ההוספות הללו באופן כלשהוא כך שאם הכונן החיצוני של אוצר החכמה נפגם יהיה ניתן להחזיר את כל הספרים לקדמותם בקלות (לדוגמא: גיבוי בספריה חיצונית שלא על כונן האוצר). [image: image.png] אודה מאוד לתשובתכם. תודה רבה וזו תשובתם: האפשרות הפשוטה היא להכנס לתפריט הראשי בתוכנה לבחור בכלים > גיבוי ושם ללחוץ על הפעל. ברירת המחדל היא שהגיבוי נשמר בתיקיה שבה מותקן אוצר החכמה על המחשב. אם אתה רוצה ניתן לבחור ב'גבה במקום אחר' ושם להגדיר תיקיה אחרת על המחשב או בכונן חיצוני שבה ישמר קובץ הגיבוי. כמו כן יש אפשרות לשמור רק את ספרי הPDF על ידי כניסה לדיסק החיצוני של אוצר החכמה > searcher > ולהעתיק משם את התיקיה user PDFS למקום נוסף במחשב.
  • ביאור פתיחה של מכתב של חכמי אשכנז

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2024 13:45 יתכן ששלום וכו’ זה העתק מהכתוב על המכתב לפני פתיחתו כמקובל היום לכתוב על המעטפה, ובעבר היו מגלגלים כפה”נ וכותבים מבחוץ, מה שמכונה לפעמים ’על/שעל הכתב’ --

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים