דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

רשימת סגנונות...

2024
1 1 0 1
  • סגנונות וורד / כותרות

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2024 21:42 בהגדרות 'פיסקה' קובעים את רמת הפיסקה - זה מה שקובע, ולא השם כותרת 1 וכד' ------ Original Message ------ מאת: From "חיים ישראל ישראלי" מאת: To "עריכה תורנית" Date י"ב שבט תשפ"ד 21:40:40 Subject [הבית לעורך התורני] סגנונות וורד / כותרות
  • סגנונות וורד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2024 19:43 בפיסקאות מסוימות שנמצאים על סגנון מסויים (מספר עמוד), איני מצליח להעבירם לסגנון אחר. אודה למי שימצא לי פתרון.
  • סגנונות וורד

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2024 17:28 אתה צריך את מספר עמוד? אם לא, תמחוק את הסגנון הזה, והכל יבוא על מקומו בשלום. ניסיתי. מאת: [email protected] --
  • [2]: Fwd: סגנונות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2024 12:32 למי שיש את 'בקלות' יש 'פותחן' לחלונית הסגנונות הישנה של הוורד ובה אין שום בעיה ליצור מקש קיצור לכל סגנון היא נראית דומה לחלונית הרגילה שיש היום - אבל הרבה יותר מוצלחת בוורד בעשרים שנה האחרונות אין גישה ישירה לחלונית הזו אפשר להגיע אליה מי שבקי בקביעת מקשי קיצור לתכונות - שם התכונה FormatStyle ככל הזכור לי גם מי שמתקין את הגירסה החינמית של בקלות - מקבל גישה לחלונית זו בקלות ------ Original Message ------ מאת: From "י. הלוי" מאת: To "יואל שילה" Date ב' אדר ב׳ תשפ"ד 12:28:44 Subject Re: Fwd: [הבית לעורך התורני] סגנונות
  • סגנונות

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    L
    תאריך ההודעה המקורית: 09/04/2024 00:42 לכבוד הרב שילה שליט"א! משום מה אתרוג חוסם לי את הסרטון, אני אשמח אם אפשר לשלוח באופן אחר זה יעזור לי מאד, ייש"כ גדול! ב-יום שני, 8 באפריל 2024 בשעה 23:50:16 UTC+3, יואל שילה כתב/ה:
  • יצירת סגנונות בוורד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/04/2024 13:52 למה צריך סגנונות? ע"י הסגנונות תוכל לחסוך זמן וטורח. במקום למשל לעבור כותרת אחר כותרת ולעצב כל אחת בפני עצמה שתהיה בגופן דוד, גודל 14 ובאותיות מודגשות; או לעצב את הגופן של הטקסט הרגיל, שיהיה אריאל, גודל 12, והמרווח בין הפסקאות יהיה 1.5 וכן הלאה – במקום זה, אתה קובע למשל סגנון שנקרא: 'כותרת ראשית', מעצב את כל הפרמטרים שבה (סוג גופן, גודלו וכו'), ואז אתה רק עומד על הטקסט הרצוי ולוחץ על הסגנון, והטקסט מקבל את כל הפרמטרים. *איך עושים סגנונות? במסך הוורד (*בתפריט 'בית') יש שורה של סגנונות: כותרת 1, כותרת 2 וכו'. כשאתה עומד על טקסט ולוחץ על הסגנון, הטקסט מקבל את הסגנון. אתה יכול לעמוד על סגנון מסוים, למשל כותרת 1, ללחוץ לחיצה ימנית בעכבר, 'שינוי', ואז לבחור את העיצוב הרצוי לך. אתה יכול גם ליצור סגנון מחדש, ע"י לחיצה על החץ הקטן שבשורה שמופיע: 'סגנונות', ואח"כ לחיצה על הריבוע 'סגנון חדש'.
  • יצירת סגנונות בוורד

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/05/2024 01:19 תיקון ההודעה האחרונה: הסגנונות המוצגים בשורת הסגנונות הם רשימה חלקית בלבד מהסגנונות השמורים. על מנת להציג את הרשימה המלאה, לחץ על החץ הקטן שבסוף השורה, במלבן שייפתח לחץ: 'אפשרויות', וב'בחר סגנונות להצגה' בחר: 'כל הסגנונות'. מאת: [email protected]
  • 2 שאלות בגלריית סגנונות בוורד

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2024 17:53 ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: חיים סופר Date: יום ד׳, 22 במאי 2024 ב-17:52 Subject: Fwd: [הבית לעורך התורני] 2 שאלות בגלריית סגנונות בוורד מאת: To: הבית לעורך התורני נעזרתי ע"י המומחה הרב... שלוש ניחושים. ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: יואל שילה Date: יום ד׳, 22 במאי 2024 ב-17:35 Subject: Re: [הבית לעורך התורני] 2 שאלות בגלריית סגנונות בוורד מאת: To: חיים סופר בכל סגנון הקביעה האם הוא יופיע בגלריה היא כאן