דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תיקון באג במאקרו ההזרחה

2024
1 1 0 1
  • תיקון טעות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/05/2024 07:35 בשונה ממה שהיה משמע [בטעות] ממה שכתבתי: אפשר להיות חבר ב 2 הקבוצות. [כאמור למעסיקי עורכים ולשלוחיהם אסור להיות חברים בהבית לעורך]. קישורים להצטרפות: הבית לעורך התורני: [email protected] יש להמתין לתשובה ממני. שליחת בקשת הצטרפות להבית לעורך מהווה התחייבות גמורה לציית לכללים [שתקבלו בשעת ההצטרפות בפועל], וכן מהווה וויתור מראש על כל טענת פגיעה, עגמ"נ וכדו', במקרה של סילוק מהקבוצה. לוח דע"ת: [email protected] [קבוצת פורצים קדימה תיסגר בקרוב, ותאוחד עם לוח דע"ת]
  • [לוח דע"ת] תיקון טעות

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2024 16:52 היתה כאן איזה טעות מצערת, לא התכונתי לשלוח את זה בכלל (כתבתי טיוטה ובעודי חוכך מה מכובד ומה לא נשלח בטעות) ובודאי לא בפורום הכללי, ותוך כדי שהתחבטתי לא ראיתי שזה נשלח, ולי באופן אישי יש תועלת לא פעם שנהניתי, ובודאי שיש המון תועלת בפרט לאלו שנותנים כ"כ הרבה מזמנם ומנסיונם לכולם. שוב התנצלות (ומי שחש עצמו נפגע כולי התנצלות.
  • באג שצג במספור רציף

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 03/06/2024 08:38 היה איזשהוא קוד שהכנסתי, אבל הוא עושה שהקובץ יהיה מאוד מאוד איטי. הבנתי שיש קוד אחר. כרגע אני עסוק מאוד, ואין לי זמן להתעסק עם זה. מקווה מאוד בהמשך להתעסק איתו. תוכל בינתיים לבדוק במתמחים, דיברו על זה שם. ואם אתה כבר בודק - תוכל גם להוריד את התוסף הנ"ל. נ.ב. שים לב לחלק בין הערות שוליים למספור פיסקאות, שזה שני דברים שונים בוורד, ולכל אחד מהם פתרון אחר - כך לפי הבנתי. בהצלחה רבה.
  • תיקון מספור בספר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/06/2024 21:22 שלום רב לכל הרבנים דפה, הע"י. שואל בשביל חבר - ספר שהיה בו מספור חדש לסעיפים בכל סימן, ועקב איזשהו עדכון וורד עשתה מספור רציף לכל הסעיפים בספר (מצורפת דוגמא מהספר). האם ניתן בפעולה אחת לקבוע שהמספור יתחיל מחדש בכל סימן? כלומר, שבסימן ב' למשל, יתחילו מחדש מספרי הסעיפים 1,2 וכיו"ב. תודה רבה. קבצים מצורפים: סיעתא.pdf
  • באג שצג בהערות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2024 10:33 יש פתרון לבאג בהערות שוליים? "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • עזרה במאקרו

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2024 20:15 תנסה לעשות תיקון לתוכנות אופיס זה עוזר הרבה פעמים במקרים בדיוק כאלו. תיכנס ל'לוח הבקרה > תוכניות > תוכניות ותכונות', ושם תחפש את ישומי מייקרוסופט, בגירסת משרד החינוך זה נקרא כך- 'he-il-לארגונים 365 Microsoft יישומי', קליק ימני 'שנה', אחרי האישור שם, תפעיל 'תיקון מהיר'.
  • שאלה במאקרו. למקצוענים

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/11/2024 20:47 אה. מכיר. אבל כל פעם צריך לכווין את העסק מחדש. --
  • באג בהזזת הסמן עם לחצני החיצים

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 29/12/2024 22:25 גם אני גיליתי היום שיש לי בעיה זו, אבל אני חושב שבאמת זו בעיה ישנה, אלא שהיא מופיעה רק במצב מסויים. כשאני במצב של עקוב אחרי שינויים, והשינויים נסתרים. האם אצלכם זה אחרת? והאם גם במצב זה הבעיה נפתרה? --

2

794

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים