דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עזרה למישהו שרוצה להיכנס לעריכה

2024
4 4 0 1
  • עזרה בתמחור

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2024 23:37 אני מזכיר לכולם שאנחנו מדברים על מתחילים - אף מורה מתחילה לא מקבלת תקן וממילא גם לא תשלום על חופשות, תנאים, הטבות וכל מה שדיברו כאן, זמן ההמתנה לתקן בציבור שלנו הוא 5-7 שנים! שבכל הזמן הזה יש רק מילויי מקום בתנאי רעב ואני אומר זאת מנסיון אישי. בכל מקרה אני מציע שלא נפתי כאן את הנושא הנפיץ הזה, בסה"כ רציתי להבהיר שזה לא נכון שברוב העבודות עובד מתחיל מקבל מעל 50 ש"ח, אני בטוח שזה לא נכון בעליל וכמובן שאפשר לבדוק את זה - שאלו מהנדס תוכנה מתחיל, מנהל חשבונות מתחיל וכו' וכו' וכו'.
  • עזרה בניסוח

2024
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 12/04/2024 18:13 לנוסח שהצעתי ג"כ מובן שלרמ"א צריך את ד' התנאים. העורך שפתח את השרשור כתב שהוא צריך לשמור על לשון מחבר הספר, ועל כן נוצרו כאן עקולי ופשורי מאת: [email protected]
  • עזרה ועצה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/06/2024 12:22 הדיסקים הזולים הם רמאות לשמה הם לא מכילים יותר מצ'יפ שיש בו כ-64 ג'יגה ורק עוברים שינוי קוסמטי שיוצג במאפיינים שכביכול מכילים כמה טרה-בייט הכל פוילע-שטיק דרוש את כספך מייידית לפני תום תקופת ההחזרה ותשאר בחינם עם 4 ג'יגה ------ Original Message ------ מאת: From "הרב יעקב הלוי" מאת: To "הבית לעורך התורני" Date י"ח סיוון תשפ"ד 11:44:29 Subject [הבית לעורך התורני] עזרה ועצה
  • בקשת עזרה

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 06/06/2024 17:16 הרבה מספר מבוא שערים ובפרט השער המדובר לקה בחסר. וזה התשובה למה לא מצאת את הדברים באף מקום. -- ההדרה ועריכת ספרים
  • בקשת עזרה

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/05/2024 13:45 [image: image.png]
  • עזרה לעורכים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2024 17:57 אם מישהו רוצה להיפגש איתי, עכשיו הזמן המתאים. [אפשר גם להתקשר, אבל איני אוהב להאריך בטלפון]. הק' שמואל נ.ב. אשמח לקחת חלק בעבודות שצריך לסיימן, וכדו'. בתשלום. אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • עזרה בוורד

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/12/2024 13:20 תודה לכולם הסתדר לי
  • בקשת עזרה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 20/12/2024 14:31 אודה למי שיסייעני בפתרון (כמובן שחיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי). מה כוונת המילה שע"ה (הצילום הראשון הוא מכתב מהרב יהודה ביבאס אב"ד קורפו לרב גבריאל יהודה בענין פולמוס האתרוגים משנת התר"ו) ? (והצילום השני הוא פתיחה של מכתב מהרב גבריאל יהודה למהר"י ביבאס) [image: image.png] [image: image.png] מהו פשר המילה המסומנת? [image: image.png] מהו ש"ז? [image: image.png] תודה רבה. --