דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מקום נוח לעריכה בביתר

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 17/06/2024 06:17

כב' הרבנים שליט"א:

ברצוני להביא לידיעתכם כי בשבוע האחרון קבעתי בס"ד את מושבי
    במתחם חדרי-עבודה מרווח ונעים, בגבעה בי בביתר עילית, קרוב לכניסה לעיר
    ואני נהנה מאוד הן מהאוירה השקטה והנינוחה המועילה לריכוז ולתפוקה
    והן מהנגישות לקווי האוטובוס השונים בעיר

בשונה מחללי עבודה אחרים, במתחם זה המשרדים פרטיים (לא קירות זכוכית)
    במקום קליטה סלולרית מלאה, חיבור לרשת המקוונת, מזגן פרטי לכל חדר
    ואי"ה בקרוב ממש תהיה פינת קפה פתוחה, לצד בר משקאות קלים למכירה
    המקום בשלבי בנייה סופיים וכל הקודם זוכה

(המקום לא מיועד למעשנים ואין בו מרפסת עישון)

עלות חדר במקום: 1,500 ש"ח לחודש
    אפשר לחלוק חדר עם שותף, בעלות של 1,000 ש"ח לחודש (כל אחד)

ניתן להשכיר חדרים גם לפי שעות, לפגישות וכיוצ"ב, וכן חדר ישיבות (עד 10
    אנשים).

מתעניינים רציניים בלבד, נא לפנות לפרטים נוספים ולתיאום סיור התרשמות למייל:
    [email protected]

בברכת הצלחה מרובה בכל העניינים ופרנסה בשפע רב, ביישוב הדעת ומנוחת הנפש,
    שמואל

• מחשב לעריכה

2024
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2024 12:45 אני עם לנובו עסקי כבר מחשב שני, מאוד מאוד מרוצה.
  • ספר ישן לעריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 12/02/2024 18:05 למעשה בחרתי בספר משתה יין (פרד"ס על מגילת אסתר) מהגאון ר' מאיר אייזנשטאט קצנלבויגן אב"ד שטאמפי מחבר ספר נר למאור על מאמר עולם קטן מר' סעדי' גאון, והגהות על שער הגלגולים הנודע שהדפיס הרה"ק משינאווא (יש שסברו שההגהות הם מהפנים מאירות אמנם נתברר שזה טעות מצידיהם) עי' כאן (https://www.ivelt.com/forum/viewtopic.php?t=25362&start=175) וכאן (https://www.ivelt.com/forum/viewtopic.php?t=29698) מי שיודע אם משיהו עובד כבר על זה נא להודיע. וכן מי שיש לו עוד פרטים אודות המחבר או ספר זה ושאר ספריו וכל המסתעף נא להודיע יישר כח מראש.
  • מחפש מראה מקום

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 24/03/2024 14:40 בבא בתרא קטז, א מאת: [email protected]
  • חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/04/2024 04:51 יש דיבור רציני לפתוח חדר עורכים בביתר, ממש ממש בכניסה לעיר [בתחנה הראשונה], להקל על תושבי בי"ש וכדו'. תנאי השתתפות [לא סגור עדיין סופית]: התחייבות שלא לעשן התחייבות לשים על המחשב חסימה הרמטית או לכה"פ חסימה המאפשרת רק מייל לא להכניס אוכל ושתיה לחדר העבודה, יש שם קאווע שטיבל מיוחד לזה להיות בבחי' של תעני"ד מדברים בטלים בל"נ לעזור א' לשני בעין יפה [כמובן בל"נ ובמידה סבירה] בכל הנוגע לעבודה התחייבות גמורה לא להשתמש במחשב במקום העבודה למה שאינו צורך העבודה [גם אם הוא צרכי פרנסה אחרים] התשלום ככה"נ בערך 600 לחודש יש לשלם ב 20 לחודש הקודם, מי שאינו משלם איבד זכותו לחודש הבא העורך צריך להביא כסא ושולחן התחייבות לא להשאיר במקום דברים שאינם לצורך העבודה במיידי [אלא"כ לכמה שעות בדרך הביתה וכדו'] אני הקטן עומד מול המשכיר לגבי אחריות תשלום, ולכן נדרש הסכמה מראש מכ"א שלמען הסדר הטוב אני אקבע במקרה של ספיקות יש שם וויי פיי [ועי' לעיל לגבי חסימה כו'] כניסה כנר' תיכף אחרי פסח הבעל"ט מס' המקומות כרגע מוגבל מאוד, 3 או 4 הרציניים נא יפנו אלי במייל ויכתבו בשורת הנושא: חדר עורכים חדש
  • מראה מקום

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2024 16:38 בשער הכונות שם צוין לזוהר במדבר קכ ע"א. וראה עוד בע"ח שער נ' פרק ב. ב-יום שלישי, 4 ביוני 2024 בשעה 14:56:41 UTC+3, בניהו כהן כתב/ה:
  • בית מדרש נוח לעריכה ברמות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2024 17:02 אשמח לשמוע ממי שמכיר בית מדרש ממוזג, שנוח לשבת בו עם מחשב באזור רמות. עדיף רמות ג. בתודה מראש
  • חדר עורכים בביתר

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2024 09:07 יש כמה שמעוניינים ברצינות. המעוניין גם הוא ברצינות, יפנה אלי במייל חדש.
  • פנוי לעריכה תורנית

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2024 10:54 שלום וברכה אני פנוי לעריכה תורנית יש לי ניסיון של כחצי שנה בברכה דניאל 0548496884 --