דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לי הרבה לדעת ובלי להאריך

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 07/03/2024 15:00

לי הרבה לדעת ובלי להאריך
    אם היית שואל נצח והוד, זה היה קושיא
    ויש קושיא כזו
    אבל דעת ונצח? זה ב' בחינות שונות לגמרי
    יש כ"כ הרבה בחינות בעניין הזה
    אבות הם ג"ר ומשה נצח והוד
    אבל כשזה לא מנין אבות אז משה הוא דעת בבחינת התורה
    אם תשאלו אז הוא דעת או ת"ת אז זו שאלה.

• 0 הצבעות
    54 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/02/2024 18:29 הגיע הזמן לפנות לגוגל. אפשר לעשות זאת על ידי טופס הפנייה שלהם https://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?source=no_ts&ara=2&ctx=acc_reco&contact_type=acc_reco&rd=1&&hl=en, אליו מגיעים כשבוחרים את האפשרות האחרונה ("אין לי כבר גישה לאלה") ממסך איפוס הסיסמה https://www.google.com/accounts/recovery/recoveryoptions מאת: [email protected]
  • דרוש לי עורך לשבוע הקרוב

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2024 08:09 דרוש לי עורך לשבוע הקרוב לעבודה שקיבלתי מלקוח פרטי, והתברר שהעבודה לוקחת יותר מהזמן ששיערתי. ויש לחץ שיהיה מוכן תוך 10 ימים. עבודת עריכה לשונית, פיסוק וקיטוע, והגהת שגיאות. אין צורך באוצר החכמה. בר אילן חובה. אין להשתמש בתוכנה אחרת אלא רק בר אילן. (פרוייקט השו"ת) כיון שבשאר התוכנות יש המון טעויות. עדיפות לעורך שיש לו איזה היכרות עם סגנון כתיבה מרוקאי. נא לכתוב לי בהודעה אם כן או לא. תשלום ידוע מראש, אמור לצאת בין 40 ל-50 לשעה, תלוי במהירות. תשלום לאחר שאקבל את הכסף מהלקוח בס"ד. אם נראה לך מתאים נא לשלוח למייל זה דוגמא 2-3 עמודים של עריכה לשונית שעשית פעם. עדיף דוגמא של כתיבה בעברית פשוטה ולא סוגיות בארמית. למייל הזה [email protected] תודה רבה הודעה זו מתפרסמת באישור המנהל ר' שמואל בלוי שליט"א
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2024 05:05 קחו בחשבון שזה בשביל פוסטר גדול ולא דף של A4 אבל בהחלט שמעתי מכמה כאן שיש יותר מדי דברים על הפוסטר וצריך להקטין חלק גדול ולהגדיל משהו שיבלוט
  • מישהו יכול להמליץ לי ספר?

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 15:29 יש ספר של הרב דאוקי דרשות למרצים ויש כמובן של הרב לוינשטיין ומתוק האור ויש של הרב ניסים יגן זצוק"ל
  • נפל לי המחשב על הרצפה

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 26/07/2024 13:14 איך יש למחשב דרך לספור את המכות שהוא קיבל שהוא כבוי?? אולי תוכל לצרף קבלות לטענה מאת: [email protected]
  • יש לי רווח בוורד

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/10/2024 01:11 שווה לבדוק בהגדרות שוליים - ייתכן שהשוליים התחתונים הם גבוהים מדי? [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/11/2024 10:18 אח"כ לוחצים על סמל של ווינדוס + C שם יש כל ההדבקות צ"ל + V
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2024 12:32 איזה יצרן הסטיק שלך? תחבר למחשב ותביא תמונת מסך של התוכנה שנפתחת

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים