דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לתועלת הציבור ולמי שביקש פריצה גם לוינדוס (חוץ מאופיס):

2023
1 1 0 1
  • מי עוד מנהל פה חוץ מהרב שמואל

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 00:05 אבל כבודו רק פעם בשבוע פותח את המייל ומה יעשה מי שהוא רוצה לפרסם דחוף (כך זה בדרך כלל) אולי כבודו יתן מישהו יותר זמין שמוסמך לאשר במקום כת"ר או מספר סודי שאפשר להשיג את כת"ר (לא תא קולי). בכבוד והערכה ב-יום ראשון, 26 בפברואר 2023 בשעה 21:43:03 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • חוץ לשורה.

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/07/2023 10:44 גם לשון חז"ל - "שורת הדין", להנהגה על פי דין, ואם כן ההיפך - יצא מחוץ לשורה, מחוץ לשורת הדין
  • לידיעת הציבור: פרויקט המשניות בעוז והדר הוקפא!

2023
    24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/07/2023 10:43 מה קורה עם עין יעקב, מישהו יודע?
  • להורדה פריצה לאופיס לתמיד ללא בעיות!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/08/2023 00:55 מתנצל על האיחור, לא עלה בדעתי לפרסם זאת כאן עד עכשיו. כידוע שמצוי מאד מאד שהפריצה לוורד נופלת, ואז צריך לחפש טכנאי וכו', והרבה טכנאים לוקחים על זה כסף, ובקיצור זה סיפור מצער ומטריד. בס"ד אני שמח להודיע, שבס"ד יש פריצה חדשה לוורד (לאופיס), שהיא מובנית בתוך הוורד עצמו, ואפילו את חלילה הפריצה נופל, יש לכם כפתור בתוך וורד, לוחצים עליו והוא פורץ שוב. אני לא נכנס כרגע לויכוח אם זה מותר או אסור, אני רק מודיע שזה מחלוקת הפוסקים, יש אוסרים לפרוץ, אך כל אחד יהיה אחראי לעצמו, מי שמיקל שיהיה לו לפחות נוח. הסיבה שהפיתוח בעילום שם הוא כדי שלא לתת מקום לערכאות להכניס ראשם וד"ל. להורדה: https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1689863227837-פריצה-אוטומטית-מובנית-לאופיס.exe
  • להורדה פריצה לאופיס לתמיד ללא בעיות!

2023
    24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/08/2023 19:03 לתועלת כולם האשכול נעול מאת: [email protected]
  • עצות לניצול נכון של הזמן גם בעת מלחמה

2023
    75
    0 הצבעות
    75 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 13/10/2023 12:35 קונטרס יפה מאד! בהיר ונהיר!
  • אודה למי שיעביר מייל זה הלאה, לתועלת הכלל.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2023 08:04 בס"ד לתשומת לב מעסיקי עורכים [באופן קבוע / אקראי]: ניתן לקבל אצלי תיווך [כרגע חינמי] לקבלת עורך שמתאים למה שאתם צריכים. נא לפנות אלי באישי A33107566 ג'ימייל. כדאי לפרט כמה שיותר על מהות העבודה, כך אוכל בע"ה להבין יותר איזה כישורים נצרכים כאן, ולהתאים יותר במדויק. אופן התיווך הוא שאתם מקבלים ממני שם אחד של עורך מתאים [ואם ביקשתם כמה - כמה שביקשתם], ואם הוא לא מתאים אזי אתם כותבים לי שוב ואני נותן לכם בע"ה שם אחר. ב"ה יש תח"י מאגר גדול של עורכים עם כל פרטיהם. ב"ה כבר תיווכתי לכו"כ לקוחות, וב"ה הם מרוצים. יה"ר שנזכה לקיים דברי מוהרנ"ת זיע"א: וְנִזְכֶּה שֶׁיִּתְחַבְּרוּ סְפָרִים הַרְבֵּה דִקְדֻשָּׁה, וְיִתְחַדְּשׁוּ בְּכָל פַּעַם סְפָרִים הַרְבֵּה בְּתוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, וְיִהְיֶה לָנוּ אֱמוּנָה שְׁלֵמָה בְּכֻלָּם, וְלא יִהְיֶה אֶצְלֵנוּ לְמוֹתָר שׁוּם סֵפֶר הַמְּדַבֵּר מֵעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, הֵן הַמְדַבְּרִים בִּפְשָׁט רֶמֶז דְּרוּשׁ סוֹד, הֵן סִפְרֵי הַמְפָרְשִׁים וְהַמְבָאֲרִים, הֵן סִפְרֵי הַפּוֹסְקִים וּשְׁאֵלוֹת וּתְשׁוּבוֹת, הֵן סִפְרֵי מוּסָר, הֵן סִפְרֵי תְפִלּוֹת וּתְחִנּוֹת וּבַקָּשׁוֹת וּוִדּוּיִים וְשִׁירוֹת וְתִשְׁבָּחוֹת לְהַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ, וְכָל מִינֵי סְפָרִים הַמְדַבְּרִים בְּעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, כֻּלָּם יִהְיוּ חֲשׁוּבִים וִיקָרִים בְּעֵינֵינוּ מְאד, כָּל סֵפֶר וְסֵפֶר, הֵן אוֹתָן שֶׁנִּתְחַבְּרוּ כְבָר, הֵן הָעֲתִידִים לְהִתְחַבֵּר, כִּי כֻלָּם מֻכְרָחִים לְהָעוֹלָם, וְאָנוּ צְרִיכִים כֻּלָּם, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְארֶךְ יָמֵינוּ, וְכֻלָּם עוֹמְדִים בְּרוּם עוֹלָם, וּמַשְׁמִיעִים בְּיִרְאָה יַחַד בְּקוֹל דִּבְרֵי אֱלֹהִים חַיִּים וּמֶלֶךְ עוֹלָם, כֻּלָּם אֲהוּבִים כֻּלָּם בְּרוּרִים כֻּלָּם קְדוֹשִׁים, וְכֻלָּם מְדַבְּרִים מֵרְצוֹנְךָ הַטּוֹב הַגָּנוּז בְּתוֹרָתְךָ הַקְּדוֹשָׁה וְכֻלָּם מְעוֹרְרִים לַעֲבוֹדָתְךָ וּלְיִרְאָתֶךָ, וְכֻלָּם "נֶחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנפֶת צוּפִים". לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • אשמח לעזרת הציבור

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 16:25 אוהב מישרים מחתן של הרב שולזינגר, נראה לי הרב ברוך מילר.

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים