דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לצורך העבודה:

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 17:32

עבור א' העורכים:
    מי שיודע על חדר עם אפשרות לינה ליומיים הקרובים.
    אנא שיכתוב טלפון כאן או באישי - בהקדם ממש.

--
    חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות.

שיחות הר"ן מ"ג
    "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ
    בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא
    לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ
    רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ
    אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים
    וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת
    אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר
    גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי
    תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ
    מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "

• בקשה לצורך המועד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2024 08:44 אם אפשר לסדר קובץ המצו"ב שיואיל להפתח ייש"כ קבצים מצורפים: התקדמות ולא שלימות.docx
  • לצורך המועד

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2024 06:16 מי שיכול לעזור לי בפתיחת קובץ וורד תקוע, נא יפנה באישי בבקשה רק מי שמומחה בזה זה משהו פרטי ייש"כ
  • לצורך עריכת ספר על ד' המנים דרוש מספר תמנות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 28/08/2024 23:24 א. תמונה של ערבה שגדלה על שפת הנחל ב. עלים של ערבות שגדלים על שפת הירקון ג. אתרוג עם גידול נאה עם פיטם ועוקץ ד. אתרוג מרוקאי ה. אתרוג קלבריה נשמח מאוד לעזרה תודה מראש
  • לצורך עריכת מאמר ארוך ומקיף על לשון הקודש

2024
    22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/11/2024 19:04 יש בארמית מילים קדומות ושורשיות, ומילים מאוחרות המאוחרות שבזמן התלמוד יתכן שהם מעוד שפות אבל המוקדמות הן והאכדית והערבית הם פשוט אותה שפה לשון הקודש ששובשה או שונתה מאיזה סיבה כמו מרוב הזמן ומקום ההוא ששלטה בו הגייה מסויימת וכדומה - לישנא קלילא ועוד סיבות ע" עצמיו וגרמיו הם עצמות, למרות שבשימוש הרגיל משתמשים בלה"ק בעצם ובל' ארמי גרמא, עדי בל' עברי וסהדי בל' ארמי שניהם בל' עברי ג"כ ואם יתעקש האומר שלשון התנ"ך כוללת גם ארמית מדוברת דאז, ואינו לשון הקודש, מי אני שאחלוק עליו אבל על כל פנים הלשון הקודש שבידינו שהיא מהתנ"ך והמשניות מורכבת מארמית וערבית ג"כ, בין אם זה עצמו לה"ק ובין אם הושפע כדברי האומר
  • עבודה מס' 6, והבהרה לגבי העבודה שאני מחפש למסכת אהלות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2024 17:10 כב' הרבנים שליט"א: אנא שימו לב, לענות לי במייל חדש. תודה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2024 16:16 בוקר טוב אני ממשיך להתייעץ עם החברים הנפלאים ולברר את חוות דעתם בענין הפצת תוכן מרתק בנושא היסטורי (לע”ע לא אכתוב איזה). הוצע לי לתרגם את הסיפורים ליידיש, ואח”כ זה יימסר לעריכה לשונית תואמת ויועבר להפצה בחו”ל. הנימוק להצעה זו היה, שתרגום ספר עולה הרבה כסף, ואילו עריכתו היא זולה יותר, ולכן שווה לי יותר לעשות את התרגום בעצמי, ולא לתת לאחר לעשות את זה. האם מישהו יכול לאשר/לשלול הצעה זו? לפני שאני מתיישב לתרגם ספר שלם חשוב לי להיות בטוח שאני עושה את הצעד הנכון. כמו”כ, אם מישהו יכול להצביע לי (לצלם או לציין שם של ספר שנמכר גם ברשת ספרים בא”י) על ספרים רבי מכר בשפת היידיש, כדי שאבין יותר את הסגנון הנדרש, אודה לו מאד. נ.ב. ’ספרים רבי מכר בשפת היידיש’ כוונתי לספרי סיפורים מהמדרש וכיו”ב. גם כתובת של אדם המתמצא בספרים מעין אלו (תרגום/שיווק) יוכל להיות לי לעזר. בברכה. --
  • דרוש שולח לצורך עריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 14:29 מתפרסם באישור הרב שמואל בלויא. אני עורך דברים למישהו שמשתמש וכותב את חידושיו בתקשורת שיש שמשתמשים בה בהתר - ואני נמנע השליחה מתבצעת אף היא על ידי אמצעי זה ועל כן אין באפשרותי לקבל את ההודעות המכילים את חידושיו אני מחפש מישהו שיכול - תמורת תשלום כמובן - לקבל את ההודעות ולשלוח אלי למייל נא לפנות באישי בלבד [email protected] --
  • לצורך בירור מעמיק *במהלך *אפיית המצות בזמנינו.

2024
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2024 19:27 קוממיות (יש לי מספר טפון של האחראי) מצות יד בלבד מצות ראשון לציון באיזור תעיה עטרות יום נפלא משה רייך --

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים