דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ביקשו שאפרסם: עיצובים, גופנים ועוד..

2024
4 2 0 1
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 08/05/2024 19:24 הנה התשובה: [image: image.png] -- ההדרה ועריכת ספרים
  • איפה אפשר להשיג גופנים בחינם לוורד?

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/05/2024 00:06 הם מגיעים יחד עם הוורד
  • ביקשו לפרסם. נא לא לפנות אלי

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2024 13:51 דרוש מתמלל לעבודה של שעות רבות עם היתכנות לקביעות בהמשך בתשלום של 45 ש"ח לשעת עבודה. בהצלחה. חלק מההקלטות ביידיש וחלק בעברית. הכתיבה בלשה"ק. כמו כן - יש הקלטה ביידיש באורך של כשעה וחצי שאני חייב תמלול מיידי שלה, עוד היום! אם מעוניינים בעבודה המיידית נא להתקשר טלפונית. בהצלחה. להצטרפות למכון נא למלא את הטופס המצורף: https://docs.google.com/forms/d/1czqz8uJ-NKQHRIFVdIXHluZ7rI-shD1vvWg8HJR4m9o/edit?usp=mail_response_notification בברכה, נחמן גלינסקי מנהל מכון כתובת. 02.330.1995 --
  • ביקשו לפרסם. לא קשור אלי

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/12/2024 17:29 דרושים עורכים בקבלה, בכתבי האריז"ל, ובכתבי הרש"ש.ניתן ליצור קשר במייל: [email protected] [email protected]כדאי לצרף קו"ח ודוגמאות עריכה.
  • ביקשו לפרסם. ריטלין למבוגרים

2024
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/12/2024 21:56 כמה דברים מנסיוני: בקשר למה שכתבו שריטלין עוזר ל4 שעות: יש ריטלין LA שעוזר ל8 שעות. חשוב לדעת, שריטלין ודומיו לא מבטלים לגמרי את הקושי בריכוז, אלא מסייעים לגבור על הקושי. בקשר לפעילות גופנית: יש היום הרבה מחקרים שמוכיחים שפעילות גופנית מסייעת מאד!!! לריכוז. --
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2024 09:41 אני ראיתי שכאשר אני קורא זאת שוב למחרת או לאחר מספר ימים שנית, לפעמים נראה הרבה פחות מובן מבזמן שאתה בתוך הענין, ואני מנסח שוב. From: [email protected] [email protected] On Behalf Of יהונתן פז Sent: 23 Dec 2024 9:34 AM מאת: To: ח מאת: Cc: מהדיר ספרים [email protected]; עריכה תורנית Subject: Re: [הכתב והמכתב] קיבלתי במייל - עצה לשפר לשון [הובא כבר בעבר כאן] ועוד תובנה חשובה אני אישית משתדל לשמוע את מה שכתבתי בהקראה של וורד ('קרא בקול רם'). נראה לי יעיל מאוד. באותו ענין, אוסיף נקודה ששמעתי מהרב שולביץ [עורך הספרים "חברותא" -מה שהיה נחשב בעבר כהשוטנשטיין הראשון בעברית] כי המדד לכתיבה ברורה ומובנת היא, האם אתה מבין את הנכתב מיד בקריאה ראשונה, או שצריך לקרוא פעם שניה. עצה טובה ששמעתי פעם מעורך תורני מומחה גדול: אם מסופקים על משהו, לקרוא אותו בפה, לא בעיניים כתבתי לו: מדהים לגלות עדיין בשלב זה טעויות משמעותיות, ירחם ד'. וכתב לי: אין כלל ספק שתמצא טעויות משמעותיות גם אחרי ההדפסה. אתמול מצאתי טעות גסה ב... כתבו במקום 'אסור' - מותר (משהו שלא שכיח היום, אבל...) והודה לי האחראי שאכן זו טעות חביב עלי ווארט ששמעתי בשם 'פלדהיים', בעל הבית של הרשת שאמר שאין ספר בלי טעויות, מה הראיה? מהיכן לומדים איסור מוחק בשבת? מן הקרשים למה היה שם מוחק? הלא כתבו אותיות על 100 קרשים בסך הכל ובטח זה שרשם ניגש לכתוב בדחילו ורחימו, למה מוכרח שיהא טעות?! רואים שאין דבר כזה לכתוב ואין טעויות! (אולי כדי שלא יהא לאדם הרגשה של 'כוחי ועוצם ידי' - תוספת שלי) --
  • האם יש אפשרות לקבל גופנים שאינם צריכים גניזה

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    3
    תאריך ההודעה המקורית: 26/12/2024 22:04 עלון של דברי תורה עם אותיות כאלו, אין צריכים גניזה? --
  • ביקשו לפרסם

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 17:05 עבור מגוון ספרים אנו צריכים בהקדם עורכים עם ניסיון בתחום המפתחות שכר שעתי, תלוי באיכות העבודה נא ליצור קשר במייל [email protected] אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] --

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים