דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בירור עלות תמלול שיעורים עיוניים

2024
4 4 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2024 23:46

קרוב משפחתי שאביו זצ"ל הרביץ תורה שנים רבות.

ביקשני לברר.

יש ביד המשפחה הרבה הקלטות משיעורי אביהם.

וישנה שאיפה לעורכם בספר מסודר.
    השאלה היא, האם יש אומדן כלשהו שיכול לתת כיוון אודות העלויות הכרוכות בתמלול של חומר כיוצא בזה?
    כרגע, הנושא הוא אומדן עלויות התמלול.

• תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2024 23:46

קרוב משפחתי שאביו זצ"ל הרביץ תורה שנים רבות.

ביקשני לברר.

יש ביד המשפחה הרבה הקלטות משיעורי אביהם.

וישנה שאיפה לעורכם בספר מסודר.
    השאלה היא, האם יש אומדן כלשהו שיכול לתת כיוון אודות העלויות הכרוכות בתמלול של חומר כיוצא בזה?
    כרגע, הנושא הוא אומדן עלויות התמלול.

תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 04:20

אם יאמרו כמה שעות הקלטה יש, אולי יהיה אפשר להתקדם.
    אם המספר הוא "הרבה הקלטות", קשה לענות

מאת: [email protected]

• תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 04:20

אם יאמרו כמה שעות הקלטה יש, אולי יהיה אפשר להתקדם.
    אם המספר הוא "הרבה הקלטות", קשה לענות

מאת: [email protected]

תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 09:38

אני הייתי לוקח 200 לשעת הקלטה כולל עריכה, [אך איני עוסק בזה כרגע.] וכמדומני
    שזהו מחיר ממוצע. [כמובן שהכל משתנה לפי פרמטרים רבים.]

• תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 09:38

אני הייתי לוקח 200 לשעת הקלטה כולל עריכה, [אך איני עוסק בזה כרגע.] וכמדומני
    שזהו מחיר ממוצע. [כמובן שהכל משתנה לפי פרמטרים רבים.]

תאריך ההודעה המקורית: 20/08/2024 12:51

חשוב לציין אם זה בעברית, או אידיש ואנגלית שהתמלול בהם יקר יותר

• תמלול

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/02/2024 12:58 מתנצל שלא ביארתי עצמי כראוי. הוא מחפש לתמלל ולא שיתמללו עבורו. בברכה -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • תמלול

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/02/2024 11:06 מישהו ביקש ממני שהוא מעוניין לערוך תמלול בלשון הקודש עבודות קצרות ודייקניות. אני כותב הודעה זאת עבורו [הודעה זאת מאושרת, ואין לי בה תיווך כלל]. המעוניין ישלח אלי הפרטים. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • בירור

2024
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2024 00:54 https://drive.google.com/file/d/1BPrXnRPZnEEiKVf3ik0Hktt_lLGZN77b/view?usp=share_link
  • בירור

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    נ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/04/2024 20:16 כוונתי למכשיר (ששמעתי על קיומו) *שאינו מחשב *אלא בדומה לזה
  • תמלול

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 21/07/2024 00:25 אני משתמש איתם: https://otranscribe.com/ מאת: On Fri, Jul 19, 2024 at 1:35 AM א. שושנים
  • בירור מנהג

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 18:13 יש ספר בית פינחס שכתוב שם שהבעש"ט נהג לעשות קידוש בליל שבת עם המלבוש העליון שלו, ונהג להכניס רק היד השמאלית בתוך השרוול, ואת היד הימנית לא הכניס רק לבש מעליו [כמו שנוהגים הרבה כך לחתן בזמן החופה] האם ידוע למישהו אם יש היום באיזה מחצרות הקודש מי שנוהג כך או אחד מהצדיקים שלאחר הבעש"ט שנהג כך.
  • בירור ספר

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 03/12/2024 17:23 תודה לכולם עזרתם לי מאוד מאת: [email protected]
  • בירור מקור

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2024 20:30 ספר חרדים מצוות עשה מדברי קבלה ומדברי סופרים פרק א (לא) צוו שיתן עול השכינה תמיד על ראשו ד' אותיות שמו יתברך מאירות יו"ד דחילו, ה"א רחימו, וא"ו תורה וענוה, ה"א מצוה ושמחה דכתיב שום תשים עליך מלך שתהא אימתו עליך רמז למלך החי וקיים לעד וכתיב וה' בראשם ולעתיד יגלה לעיני הכל דכתיב וה' עליהם יראה וכתיב וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ולהכי אמרי לא אזיל בגילוי הראש אמר שכינה למעלה מראשי וידמה כי הוא מרכבה וכסא לו ית' אדם ט' במספר קטן וכן כסא ודעתו תמיד על אותו האור החופף עליו כל היום דכתיב החכם עיניו בראשו ופירשו באור שעל ראשו עיני שכלו וע"ז אמרו האבות הם הם המרכבה וד' יסודות הם כנגד ד' מחנות שכינה ורמ"ח איבריו כנגד רמ"ח מלאכים דמתלבשת בהם השכינה והאיש אשר אלה לו קדוש יאמר לו כאחד מצבא מרום:

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים