דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תקלה ביצירת/עדכון אינדקס

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 02/09/2024 12:59

יצרתי אינדקס בוורד. עשיתי עשרות יקונים והכל יצא בסדר. כעת ביצעתי מבצע
    תיקונים נרחב ועמוק, והנה הערכים לא יוצאים ביחד. כלומר, ערכים המתויגים תחת
    ערך אחד, ואפילו ערכים זהים, יוצאים נפרדים. כיצד ניתן לתקן את זה?

• אינדקס מעניין שמצאתי באמתחתי

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 14/03/2024 02:32 עד כמה שידוע לי לא עובד כבר כחמש שנים --
  • כללי הקבוצה. עדכון

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2024 07:31 בעקבות מקרים לא נעימים שקרו כמ"פ בעבר, וגם לאחרונה, הוחלט על כלל חדש: אין ליצור קשר באופן אישי עם מי שכתב הודעה בקבוצה, אלא רק אחרי ששואלים אותו קודם. היינו: "יש לי המייל שלך מקבוצת העורכים, ברצוני לכתוב לך משהו, האם אתה מאשר". המטרה בכלל הזה היא, לגרום לעורך להרגיש בנוח לשאול שאלות או לענות לאחרים, ללא חשש שינצלו את זה שהמייל שלו נחשף, לכתוב לו דברים לא נעימים ולא רצויים. כלל זה נכנס לתוקף במיידי, החל מרגע זה. [יוזכר, שבכללי העורכים שכל אחד קיבל כשהצטרף, כתוב, שהעורך מתחייב לציית גם לכללים שיהיו בעתיד]. כמו בכללים האחרים, גם בכלל הזה, העובר על כלל זה ייחסם לצמיתות מהקבוצה. [כמובן אחרי שאקבל צילום מסך.] [אפשר לשאול את אלו שנחסמו לאחרונה - למי שיודע מי הם. חסימה לצמיתות זה כפשוטו. במקרה של ספק יש להחמיר ולשאול אותי קודם. אבל גם אם שאלו ועדיין לא עניתי - אי"ז סיבה להקל]. בתקווה להבנה בכל הנ"ל. [או לפחות לנתינת אמון, שמה שרואים מכאן לא רואים משם, ואיני רואה כרגע אפשרות אחרת מאשר לנהוג כך]. בתפילה שלא יצא מכשול מתח"י, ובתפילה ותחינה להשי"ת שייפגעו ממני כמה שפחות אנשים [עד כמה שזה אפשרי]. שמואל אין להגיב למייל זה. אפשר לפנות אלי באישי.
  • תקלה בוורד

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/06/2024 16:38 אולי תשלח קובץ אחד לחבר, או מנסה לפתוח במחשב אחר (או בחנות מחשבים), לראות שהבעיה בתוכנה שלך ולא בקבצים מאת: [email protected]
  • עדכון לגבי הרצאה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/07/2024 19:21 לאחר התייעצות, ההרצאה הראשונה בסדרה תהיה חינמית. מותנה בהרשמה מראש, עד 10 איש. נא לכתוב לי מייל חדש באישי. ביום שני הקרוב, 9 בערב. מתחילים בדיוק בזמן.
  • תקלה ביצירת/עדכון אינדקס

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2024 11:10 האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת? גם המספרים של העמודים לא נכונים, זה נראה כי כאילו הוא איבד את הקישורים
  • עזרה - תקלה במדפסת בראדר 8880D

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/09/2024 15:10 החלפתי טונר במדפסת, וזה הפסיק לעבוד. דולק אור אדום וכתוב לי על המסך - cartridge error מי יודע מה צריך להקיש / לעשות? מי
  • עדכון לתוכנת אוצריא כולל מנוע חיפוש חדש

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/09/2024 21:09 מי שיש לו אוצר החכמה ופרוייקט השו"ת יש לו מה לעשות ב'אוצריא'?
  • עזרה - תקלה במדפסת בראדר 8880D

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/09/2024 09:45 תודה למפרע לכל העוזרים, באמת הבעיה היתה טונר לא מקורי והחליפו לי, שכחתי להודות בזמנו מאת: [email protected]

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים