דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

האם ידוע לכם על תמונות בינה מלאכותית לצורך עריכה שפתוח בנטפרי?

2024
2 2 0 1
  • תמלול בינה מלאכותית

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2024 21:46 הקצפתי בהודעה סמוכה. מאת: [email protected]
  • לצורך עריכת מאמר ארוך ומקיף על לשון הקודש

2024
    22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/11/2024 19:04 יש בארמית מילים קדומות ושורשיות, ומילים מאוחרות המאוחרות שבזמן התלמוד יתכן שהם מעוד שפות אבל המוקדמות הן והאכדית והערבית הם פשוט אותה שפה לשון הקודש ששובשה או שונתה מאיזה סיבה כמו מרוב הזמן ומקום ההוא ששלטה בו הגייה מסויימת וכדומה - לישנא קלילא ועוד סיבות ע" עצמיו וגרמיו הם עצמות, למרות שבשימוש הרגיל משתמשים בלה"ק בעצם ובל' ארמי גרמא, עדי בל' עברי וסהדי בל' ארמי שניהם בל' עברי ג"כ ואם יתעקש האומר שלשון התנ"ך כוללת גם ארמית מדוברת דאז, ואינו לשון הקודש, מי אני שאחלוק עליו אבל על כל פנים הלשון הקודש שבידינו שהיא מהתנ"ך והמשניות מורכבת מארמית וערבית ג"כ, בין אם זה עצמו לה"ק ובין אם הושפע כדברי האומר
  • בינה מלאכותית במקצוע העריכה

2024
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 08:46 זלצמן, אני רוצה להבין, אתה נתת לו טקסט והוא יצר ממנו את הסיפור כולל התמונות והעיצוב של הקובץ? מדוע איני מצליח לכך? יש אפשרות שתתן הדרכה איך עושים את זה? מאת: [email protected] --
  • דרוש שולח לצורך עריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 14:29 מתפרסם באישור הרב שמואל בלויא. אני עורך דברים למישהו שמשתמש וכותב את חידושיו בתקשורת שיש שמשתמשים בה בהתר - ואני נמנע השליחה מתבצעת אף היא על ידי אמצעי זה ועל כן אין באפשרותי לקבל את ההודעות המכילים את חידושיו אני מחפש מישהו שיכול - תמורת תשלום כמובן - לקבל את ההודעות ולשלוח אלי למייל נא לפנות באישי בלבד [email protected] --
  • בינה מלאכותית במקצוע העריכה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 10/12/2024 23:16 יש Claude AI זה חינמי ומותאם במיוחד לעריכת טקסטים אני לא התנסתי בזה אבל שמעתי עליו ב-יום שלישי, 10 בדצמבר 2024 בשעה 22:51:15 UTC+2, יצחק זלצמן כתב/ה: --
  • לגבי 'בינה מלאכותית' ובכלל ...

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/12/2024 17:30 מהמיילים באישי אני מבין שיש רבים שמפריע להם שיש כאן דיון על זה אז קודם כל אשרי חלקכם. ולענין מעשה, הקבוצה מנוהלת בהתייעצות קבועה עם תלמידי חכמים שליט"א א"א לצאת יד"ח דעת כולם אזכיר בזאת שאין לכתוב 'מחאות' בקבוצה בשום פנים ואופן עוד אזכיר, שהחפץ להקים קבוצת עורכים בסגנון שונה, יותר פתוח, יותר סגור, אשמח לתת לו את כל העזרה. בשיא הרצינות. אשמח לתפילותיכם שלא יצא מכשול מתח"י [שמואל בן חיה טשערנא] נ.ב. אפשר להשתיק שרשור שאינכם חפצים בו [זה כתוב בכללי הקבוצה https://docs.google.com/document/d/1LaOi2OXJs4usmhGNLwHdPxM-5i-XtyR1/edit, עיי"ש] אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2024 17:27 --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2024 17:50 אינני כל כך בקי, אבל מסתבר שמכללא איתמר. כי יראת הרוממות מגיעה אחרי אהבת ה', וממילא זדונות נעשו זכויות כבר כשהיה בדרגה נחותה מדרגתו העכשוית. ראה לדוגמא במאור ושמש פ' תולדות, וכן הוא בנוע"א שם: 'אבל באמת שאר בני אדם צריכים מתחלה לעבוד את השי"ת ביראה תתאה, היינו יראת העונש, ואחר כך יוכל לבוא לאהבה. ומאהבה יבא ליראה עילאה, שהיא יראת הרוממות'.