דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

היכן יש חיפוש טבלאי בוורד? יש לי בקלות ותכונה זו לא עובדת אצלי, פעם היה תוסף אחר

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2024 10:44

זה בתוסף 'עזרים לוורד'.
    בברכה מרובה.
    יוסף מיכאל יוסקוביץ
    0548496207
    מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה
    בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי
    היסטוריה וספרים נוספים.*

ב-יום רביעי, 6 בנובמבר 2024 בשעה 18:22:27 UTC+2, אליהו סלומון כתב/ה:

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2024 08:22 קבוצת הכתב והמכתב מיועדת אך ורק לעזרה בעבודת העריכה. עשיתי טעות שפרסמתי בקבוצה את המכתב של בית הדין. אין להגיב בנושא זה כלום. אפשר לכתוב לי באישי מה שרוצים. כמו בשאר כללי הקבוצה, חריגה מכלל זה תגרום לחסימה למשך חודשיים לפחות. בתקווה להבנה. אגב יוזכר כאן מה שכבר כתבתי כו"כ פעמים, שאיני רוצה להיכנס הרבה לקבוצה [מסיבה אישית], ולכן אני מבקש ממי שרואה דבר שאינו הולם, ליידע אותי. הנ"ל הוא ע"פ הוראת מורה הוראה שזה מצוה לזיכוי הרבים ואין כאן חשש לשוה"ר וכדו'. בלי קשר, אבקש שוב עזרת הציבור, מי שיודע, מה עושים החברים שעל כל הודעה שהם שולחים הם מקבלים בחזרה תשובה כזו: [image: image.png]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/09/2024 22:51 אכן, ביערות דבש לא מצאתי אבל בהחלט יכול להיות בתוך אחד הפירושים על התורה מי שיש לו חבילת מכון ירושלים באוצר, יכול לחפש בחומש רבי יהונתן שלהם
  • יש לי רווח בוורד

2024
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/10/2024 01:11 שווה לבדוק בהגדרות שוליים - ייתכן שהשוליים התחתונים הם גבוהים מדי? [image: image.png]
  • בדRe: יש לי רווח בוורד

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/10/2024 17:30 למקרה של רווח בין הקו של הערת השוליים לטקסט שמתחתיו - יש להכנס ללשונית תצוגה> חלוקה לרמות או טיוטא > מעבר ללשונית הפניות>הצג הערות> לבחור למטה איפה שההערות מוצגות 'מפריד הערות שוליים', שם אפשר למחוק את הרווחים שאחריו או לעצב אותו אחרת.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/11/2024 18:22 המטרה של חיפוש טבלאי שמאפשרת דילוג מילים
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 16:14 מישהו יכול לעזור?
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ק
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 11:42 ראה: משך חכמה שמות פרק מ פסוק ל (פרשת פקודי) (הפטרה (מלכים - א, ח, יח - יט) (ויאמר ה' אל דוד אבי: יען) אשר היה עם לבבך לבנות בית לשמי הטיבות כי היה עם לבבך. רק אתה לא תבנה הבית... הענין על פי מה דביארתי בדרוש במקום אחר, דסובר רבי חיים כהן (מגילה י, א ד"ה ומאי טעמא) דעל הבית אין מקריבין, ומכל מקום במות אסורין, וטעמו פירשתי, דשמוני בניך כחולדה הדרה בעיקרי בתים, שהשכינה שורה בתכלית ההעלם כדאיתא בזוהר הקדוש דינקא באשמורה ג' דזהו הגלות - עד שיופיע אור ה' לעין כל במהרה בימינו אמן. ובמות אסורין, דהא בהעלם קדוש הבית כמו שהיה, והבן. וטעמו נראה, דידוע מה שדרשו רז"ל (סוטה ט, א) על הפסוק (איכה ב, ט) "טבעו בארץ שעריה", שהשערים המה מעשה ידיו של דוד, ולכך לא שלטו בהם אויבים. ולכן במחשבה היה קבוע בלבו לבנות הבית, ושלכן נשאר הקדושה קיימת לעולם עולמים בתכלית ההעלם בחינת של דוד קדישא. לכן אמר "הטיבות כי היה עם לבבך", פירוש פועל יוצא - הטיבות להקדושה שתהיה קיימת לעולמים בתכלית ההעלם. ועוד שם: משך חכמה הפטרות פרשת פקודי רק אתה לא תבנה הבית.... הענין על פי מה דביארתי בדרוש במקום אחר, דסובר רבי חיים כהן (מגילה י, א ד"ה ומאי טעמא) דעל הבית אין מקריבין, ומכל מקום במות אסורין, וטעמו פירשתי, דשמוני בניך כחולדה הדרה בעיקרי בתים, שהשכינה שורה בתכלית ההעלם כדאיתא בזוהר הקדוש דינקא באשמורה ג' דזהו הגלות - עד שיופיע אור ה' לעין כל במהרה בימינו אמן. ובמות אסורין, דהא בהעלם קדוש הבית כמו שהיה, והבן. וטעמו נראה, דידוע מה שדרשו רז"ל (סוטה ט, א) על הפסוק (איכה ב, ט) "טבעו בארץ שעריה", שהשערים המה מעשה ידיו של דוד, ולכך לא שלטו בהם אויבים. ולכן במחשבה היה קבוע בלבו לבנות הבית, ושלכן נשאר הקדושה קיימת לעולם עולמים בתכלית ההעלם בחינת של דוד קדישא. לכן אמר "הטיבות כי היה עם לבבך", פירוש פועל יוצא - הטיבות להקדושה שתהיה קיימת לעולמים בתכלית ההעלם. וראה עוד: יערות דבש חלק א דרוש ט ופירוש לדבריו, כי הקדוש ברוך הוא אמר לדוד [דה"ב כח, ג] אתה לא תבנה הבית, ומפרש הטעם, כי דוד לחם עם גוים רבים, ואם יחרב, יאמרו גוים, אלהיהם נקם נקמתם, ולכך לא בנה הבית, וא"כ אילו שלטו בשערים, עדיין יאמרו כך על השערים, ולכך היותם מעשה דוד נטבעו, וזהו אמירת שיר בני קרח, שדעתם שיעלו שערים ואז יעלו בני קרח. --
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/11/2024 19:11 בספרי עקב כתוב רק לעבדה זה תלמוד ולשמרה אלו מצוות. יש גם שציינו לב"ר טז, ה [או ד] וגם שם מופיעים דברים אחרים. המקור היחיד שמצאתי הוא בזוהר בראשית כז. ותיקוני זוהר סב.