דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לגבי הסקר - עוד 5 תגובות...

2024
1 1 0 1
  • [5]: חיפוש בתוך מסמכים

2024
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2024 16:27 התגובה של תורת בוצעה דרך Gmail https://www.google.com/gmail/about/?utm_source=gmail-in-product&utm_medium=et&utm_campaign=emojireactionemail#app מאת: [email protected] קבצים מצורפים: file-0
  • עוד שאלה בוורד

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2024 20:40 או שהוא מפני שיש כמה שעשו שינויים - ולכל משתמש נוצר צבע אחר או שהגדרת בהגדרות המעקב אחר שינויים - צבע נפרד למחיקות ולהוספות ולעיצוב ------ Original Message ------ מאת: From "אברהם יצחק" מאת: To "עריכה תורנית" Date י' אדר א׳ תשפ"ד 20:10:04 Subject [הבית לעורך התורני] עוד שאלה בוורד
  • ו' כורע לגבי ה'

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 29/02/2024 22:15 יישר כח לכולם מאת: [email protected]
  • שאלה לגבי תמונות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/05/2024 09:35 האם מישהו יודע או מכיר תוכנה בה אפשר לגלגל תמונות עם הגלגלת כמו שאפשר בפידיאף בלי לעזוב את הוורד? כי זה רק מגדיל ומקטין לי. תודה
  • לגבי תג

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2024 15:51 אני משתמש בתוכנת תג כוונתו ברורה שאחרי שזה מעומד בתג צריך לעשות את התיקונים בתג אבל זה העבודה של המעמד, כי למי שאין תג לא יוכל לעבוד בזה אמנם יש אפשרות לייצא מתג לוורד עם הקודים ואח''כ המעמד יחזיר את זה לתג ויסגור לדפוס אבל זה לא מומלץ משום שבקלות יכול למחוק בטעות קודים אם תרצה אוכל לסייע לך בענין [אולי למצוא לך תוכנת תג להשאלה -דהיינו הפלג] ואם מתאים לך לעשות את זה אז תעשה את זה בעצמך או לחילופין אולי אוכל בעצמי לסייע לך בתיקונים, תלוי במה וכמה מדובר נ.ב. יש אפשרות שמתאימה למחברים גדולים שמחברים הרבה ספרים - שקונים תוכנת תג שמתאימה רק לתיקונים וזה בעלות כחמש מאות ש''ח אך גם בזה צריך טיפה ללמוד את התוכנה. בשמחה רבה ובהצלחה יהושע א.שאול 0548437575 מייל אישי [email protected] https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail ללא וירוסים.www.avast.com https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>
  • לגבי הסקר - עוד 5 תגובות...

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 09:18 הסקר ננעל 111 משיבים. כאשר מתוכם כחצי עובדים כבר 4 שנים ומעלה (ותשעים אחוז מעל שנה) לדעתי זה אמור ממש לייצג את השוק אפשר עדיין לצפות בתוצאות (גם בקישור לסקר לעיל) כמה נתונים מעניינים לדעתי: א. כרבע עובדים חלק ניכר מעבודתם (חצי ומעלה) בקבלנות. זה יותר ממה שחשבתי ב. הרוב העלו את המחיר בחצי השנה האחרונה ג. רוב מכריע ממש עובד בעבודות קבועות ולא מזדמנות. שזה מפתיע (אותי לפחות) שאר הנתונים די צפויים לדעתי (אבל חשוב שמי שלא הכיר אותם - שיכיר)
  • לגבי הצעות עבודה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 09:33 כמה כללים פשוטים: א. תזדהה בשם מלא. אם לא כתוב לך במייל שם מלא, אז תכתוב כל פעם מי אתה. [עדיף להוסיף עוד פרטים: טלפון, עיר מגורים]. ב. אם ביקשו לכתוב בשורת הנושא מספר עבודה, אז תכתוב בשורת הנושא מספר עבודה. [למי ששואל פשיטא ומאי קמ"ל: הייתי מראה לך את המיילים שקיבלתי...] ג. אל תצרף יותר מ 2 קבצים. ד. שיהיה ברור מיד, מהם הקבצים שצירפת. [שזה יהיה כתוב בשם הקובץ]. ה. הכלל הוא: תנסו להיכנס לראש של זה שמקבל ממכם פרטים. [במקרה הזה זה אני, אבל זה לא משנה]. יש לו עוד מיילים, בנושאים נוספים, ואין לו הרבה זמן. תכתבו בצורה שאין לו מה להתאמץ כדי להבין אתכם. המון הצלחה
  • עבודה. מס' 5

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2024 18:06 שו"ת [הלכה], צריך עריכת מפתחות, מפורט מאוד, שיהיה מוכן תוך שבוע. לשלוח לי דוגמאות רלוונטיות. במייל חדש, ובשורת הנושא לכתוב: מס' 5 [ספר של 356 עמודים, מוכן לשלם בערך 1,500] ובלי קשר: מי שאינו רואה עצמו מתאים לזה, ורוצה להתקדם, ומוכן לעשות צעדים לא קלים, היינו לקפוץ למים ולצאת מאזור הנוחות: יצור קשר במייל או בטלפון, ואולי יהיה לו הזכות לעזור לו קצת.

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים