דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך לקבל רק הערות סקירה של עיצוב

2024
3 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 01:22

קיבלתי מסמך וורד שנעשה בעקוב אחר שינויים עם הערות רבות של תוכן וכן הערות
    רבות של עיצוב ברצוני לדעת אם יש דרך לקבל בבת אחת את כל ההערות של העיצוב
    בלבד היינו ששינויי העיצוב יתקבלו ושאר ההערות והשינויים לא יתקבלו

--

--

תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 01:27

אפשרות אחרת לעשות שלא יציג את סימון השינויים של העיצוב

--

--

תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2024 10:27

לסמן ב'הצג סימון' רק 'עיצוב', כלומר שיראו רק שינויי העיצוב, ואחר כך לעשות
    'קבל את כל השינויים המוצגים'

--

• הערות סקירה בווארד

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2024 02:06 אם כוונתך להערות השוליים, אז בעומדך בהערת השוליים תלחץ בתפריט על: 'בית'. במלבן שמופיע: 'פיסקה', יש חץ ימינה ולידו חץ שמאלה, תלחץ על החץ 'כיוון טקסט מימין לשמאל'. אח"כ תלחץ על החץ הקטן במלבן: 'סגנונות'. תביא את הסמן ליד 'טקסט הערה', יופיע חץ, תלחץ עליו, ותבחר: 'עדכן את טקסט הערת שוליים כך שיתאים לקטע הנבחר'. [ואם אינך מוצא ב'סגננות' את הכיתוב 'טקסט הערת שוליים', עשה כך: כשאתה לוחץ על החץ הקטן שבשורת סגנונות, נפתח מלבן. תלחץ במלבן: 'אפשרויות', וב'בחר סגנונות להצגה' תבחר: 'כל הסגנונות'. זה אמור להראות לך את סגנון טקסט הערת שוליים].
  • חלון של הערות סקירה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 01/04/2024 14:16 כל פעם שאני לוחץ בהערות סקירה על 'השב' נפתח לי בתחתית המסמך חלון עם כל הערות הסקירה, יש למישהו פתרון אין לסגור אותו?
  • הערות סקירה מוגדרת כאנגלית

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 08/04/2024 00:24 שלום לכולם, יש לי באג מוזר בוורד, כשאני יוצר הערת סקירה חדשה בוורד, היא נפתחת במצב אנגלית כברירת מחדל, גם כשאני משנה לעברית זה מיושר לשמאל וכן החיצים עובדים הפוך. זהו קובץ שבמקור נוצר ע"י מישהו מחו"ל, יכול להיות שזה קשור, השאלה איך משנים את זה לתמיד? תודה לכולם ברשותכם: מאת: @יואל שילה [email protected], @מאקרו vba
  • הערות סקירה מוגדרת כאנגלית

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 09/04/2024 13:15 אם זה לא קורה במסמך שאתה פותח במחשב שלך, אתה יכול פשוט להעתיק את כל תוכן המסמך שעליו אתה עובד למסמך חדש שאתה פותח ואז זה לא אמור לקרוא מאת: מבואות ותולדות
  • הערות סקירה נפתחות בחלונית סקירה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2024 23:43 שלום, יש לי בעיה כזו - כאשר אני פותח הערת סקירה חדשה מייד נפתחת חלונית סקירה מתחת למסמך שמציגה את כל השינויים במסמך. אני לא מעוניין בכך וגם האופציה של חלונית סקירה מבוטלת בתפריט סקירה, אך כאמור, בכל פעם כשאני פותח הערת סקירה חדשה זה קופץ מחדש, למישהו יש פתרון?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 12/11/2024 11:18
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/11/2024 10:18 אח"כ לוחצים על סמל של ווינדוס + C שם יש כל ההדבקות צ"ל + V
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 23/12/2024 08:46 יש סגנון הערת שוליים. כשאתה נמצא בהערת שוליים תלחץ לחצן ימני כשאתה על הטקסט, בתפריט תלחץ "סגנון" מופיע תיבת דו שיח של רשימת סגנונות, שאמורה להיות עומדת על סגנון טקסט הערות שוליים. לחץ בצד שמאל "שנה" והגדר כרצונך, במסמך זה או בכל המסמכים. From: [email protected] [email protected] On Behalf Of אליהו עבוד Sent: 23 Dec 2024 1:54 AM מאת: To: זאב רוזנשטיין Cc: [email protected] Subject: Re: [הכתב והמכתב] איך עושים ברירת מחדל על גודל הגופן של הערות שוליים, וגם האם אפשר ליצור סגנון מותאם להערות שוליים? שים את הסמן בהערה, תלחץ על החץ הקטן שבשורת הסגנונות, במלבן שייפתח תביא את הסמן ליד "טקסט הערת שוליים" ואז תראה שם חץ, תלחץ עליו, שינוי. --