דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מורה הוראה שחבר בקבוצה

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 09:55

זכור לי שיש פה כמה כאלו.
    אם אפשר בבקשה ליצור איתי קשר במייל
    יישר כח
    לתועלת הרבים
    רק מישהו שמורה הוראה בפועל

אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית
    ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל:
    מאת: [email protected]

--

• יש בעיה בקבוצה??

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2024 18:32 אגב לגבי הנ"ל, לפעמים מישהו כותב הודעה לא לענין, ואח"כ היא מופיעה שוב ושוב בכל תגובה נוספת באותו שרשור, מה שמאלץ אותי לדחות הודעות שיש בהם תוכן ותועלת, רק מהסיבה שהם גוררות אחריהם הודעות שאינן כאלו. צר לי. ב-יום חמישי, 28 במרץ 2024 בשעה 18:18:02 UTC+2, שמואל בלויא כתב/ה:
  • מי שיכול בבקשה לחפש לי משהו בקבוצה. תודה רבה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/03/2024 11:34 מחפש את ההודעה שכתבתי [כמדומני שזה היה כאן בהבית לעורך] שכל אלו שיצטרפו למאגר העורכים בשאלון, אחרי תאריך פלוני, יצטרכו לשלם 10% מהשכר שיקבלו על אותה עבודה. ב"ה יש לי נטפרי, וזה חוסם אפשרות חיפוש. תודה אם אפשר בבקשה לשלוח לי צילו"מ של ההודעה הנ"ל, למייל שלי באישי. תזכו למצוות
  • מה הסיסמה של המייל לחיפוש הודעות ישנות בקבוצה?

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 29/09/2024 19:42 זה המייל [email protected] וזו הסיסמה הישנה aricha613toire והוא רושם שהסיסמה שונתה לפני 5 חודשים תודה רבה
  • סקר מהיר - דעתך על המצב בקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2024 09:18 הזמנתי אותך למלא את הטופס הבא: סקר מהיר - דעתך על המצב בקבוצה כדי למלא את הטופס, יש להיכנס לכתובת הבאה: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVjByMhT9fkgmZAWNWynCtI8R-xZJUDlI6B1RaQ5YVhlsdUA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link הזמנתי אותך למלא טופס: Google Forms: יצירה וניתוח של סקרים.
  • בעילו"ש. נא לענות ישירות למייל שכתוב, ולא בקבוצה.

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2024 10:34 לקראת יארצייט החזו"א זצל שיחול השבוע, זי"ע אודה לכל מי שישי בידו תיעוד על "מעמד יסוד הכוללים" עי החזו"א וכן כל המסתעף סביב זה האם אכן זה היה בסוג של מעמד או רק באמירות: שיש לאפשר ללמוד אחרי החתונה האם דובר על יציאת נשים לעבודה בעקבות יסוד הכוללים או שיציאת נשים לעבודה התחילה באופן ממוסד דור שלם אחר כך, ללא קשר אלא בהשפעת הסמינרים.. באם היתה התייחסות ליציאת האישה לעבודה האם היו גדרים: מה הגבול מבחינת כוחות הגוף , הנפש , וכיו"ב האם היו סייגים מתי לאברך יש לצאת לעבודה כל תגובה תתקבל בברכה [email protected] מזכיר שוב: אין לכתוב בקבוצה כלום בנושא זה.
  • מורה הוראה שחבר בקבוצה

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/12/2024 12:27 נעזרתי תודה אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2024 09:48 שיתפתי איתך פריט: סינון הודעות 'דרושים' בקבוצה, לפי שכר https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY_ozUJqludnCrC7tK64XvAimyf2AtsWpmAP0t4eJKluNLFw/viewform זהו אינו קובץ מצורף – הוא שמור באינטרנט. כדי לפתוח את הפריט הזה, יש ללחוץ על הקישור שלמעלה. אני מבקש מאוד מאוד להשיב על הסקר הזה. נא להשתדל בהקדם האפשרי. גם מי שלא אוהב לענות על סקרים. מי שחסום לו אנא יעשה מאמץ להיכנס לחדר מחשבים. --
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2024 20:43 לא נראה לי שיש אפשרות ממשית לענות במייל, זה רק בכאילו, ומפנה אותך לדף של הטופס, ושם זה נחסם, כך שהתשובה לא התקבלה לפי הבנתי. מאת: [email protected] --

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים