דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הערות שוליים

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 19:04

שולח שוב - שכחתי לצרף צילום מסך:
    האם יש דרך "לגרום" למסך וורד להתחיל טקסט שיש על זה ציון להערות שוליים למרות
    שההערה עצמה תהיה רק בעמוד הבא
    אני יודע שבד"כ זה נעשה לבד - אבל הרב וורד לא רוצה לעשות כן - איך נוכל לשכנע
    אותו.
    בתיבת טקסט של ההערות שולים - מופיע כך (אולי שם צריך לשנות מה שהוא?)
    [image: image.png]

יום נפלא

משה רייך

• המרת הערות סקירה להערות שוליים

2024
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/02/2024 15:24 זאת לא תוכנה חינמית. אלא תוסף עוצמתי של קובי ישורון למעמדים בעיקר להחלפות. [המילה בעיקר שייכת לשני הצדדים] --
  • הגדרות ועיצוב הערות שוליים

2024
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2024 11:05 אשמח למענה על כמה ענינים בהגדרות הערות שוליים א. היאך ניתן לשלוט במרווח שבין הטורים בהערות שוליים ב. איך עושים יישור טורים בהערות שוליים, אחרי שאין לי כמה פסקאות, וזה כבר מוגדר על סגנון מדויק ג. מה עושים במקרה שיש הרבה הערות שוליים, בלי טקסט עליון, ואז יוצא שיש המון רווח בין הטקסט העליון להערות שוליים מצורף דוגמא - בתקוה שהובנתי תודה רבה מראש לכל העונים קבצים מצורפים: צילומ.png
  • הערות שוליים

2024
    1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2024 21:11 אשמח למענה על כמה ענינים בהגדרות הערות שוליים א. היאך ניתן לשלוט במרווח שבין הטורים בהערות שוליים ב. איך עושים יישור טורים בהערות שוליים, אחרי שאין לי כמה פסקאות, וזה כבר מוגדר על סגנון מדויק ג. מה עושים במקרה שיש הרבה הערות שוליים, בלי טקסט עליון, ואז יוצא שיש המון רווח בין הטקסט העליון להערות שוליים מצורף דוגמא - בתקוה שהובנתי תודה רבה מראש לכל העונים [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 17.04.24, 21:10:12 קבצים מצורפים: צילומ.png
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2024 21:43 יש לי תקלה במספור של הערות שוליים אשמח אם יש פה מישהו שיודע איך מסדרים כזה דבר תודה רבה
  • וורד הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ת
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2024 19:24 יש לי הערות שמצויינות למשל בעמוד 1 ומתחילות רק בעמוד 2. איך לשנות ? --
  • מספרים של הערות שוליים בגופן גדול

2024
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/08/2024 03:58 ---------- Forwarded message --------- מאת: מאת: ארי במסתרים Date: יום ו׳, 9 באוג׳ 2024 ב-0:34 Subject: Re: [הכתב והמכתב] מספרים של הערות שוליים בגופן גדול מאת: To: דוד ברקוביץ תפתח חלון "החלף", בשורה של 'חפש את' תעשה את זה [image: image.png] ובשורה של 'החלף ב' תעשה כך [image: image.png] [image: image.png] ואז תלחץ "החלף הכל"
  • מה עושים עם הערות שוליים, שהראשונה מתחילה במספר 2

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/08/2024 17:03 טוב. הבנתי. צריך פשוט לקבל את השינוי של מחיקת ההערה הקודמת. יישר כח!
  • הערות שוליים

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 08/12/2024 18:59 האם יש דרך "לגרום" למסך וורד להתחיל טקסט שיש על זה ציון להערות שוליים למרות שההערה עצמה תהיה רק בעמוד הבא אני יודע שבד"כ זה נעשה לבד - אבל הרב וורד לא רוצה לעשות כן - איך נוכל לשכנע אותו. בתיבת טקסט של ההערות שולים - מופיע כך (אולי שם צריך לשנות מה שהוא?) יום נפלא משה רייך

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים